Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Το preview της 21ης αγωνιστικής(2η ημέρα)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ.-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 15:00 NS2

Ο Απόλλων υποδέχεται στη Ριζούπολη τον Λεβαδειακό για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να φτάσουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα για να συνεχίσουν να παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Στην προσπάθεια της αυτή η ομάδα του Γιώργου Παράσχου θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ελμπάζ ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Αντίθετα και σε σχέση με την αποστολή της προηγούμενης εβδομάδας ο έμπειρος τεχνικός υπολογίζει τους Καστιγέχος και Σιατραβάνη.
Ενώ, ο Λεβαδειακός θα προσπαθήσει να φτάσει στο διπλό, που θα του δώσει τη δυνατότητα να αναρριχηθεί στη βαθμολογία. Ο Ζοζέ Ανιγκό, πήρε μαζί του 20 ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων δεν είναι οι Γιουσούφ και Σουμπίνιο.Ο πρώτος είναι τραυματίας, ενώ ο δεύτερος τιμωρημένος μετά από πειθαρχικό παράπτωμα.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Απόλλων:Τσόβιτς, Χουάντερσον, Κοντοέ, Κύργια, Στάθη, Ντεβέσα, Ναδάλες, Κονέ, Σιατραβάνη, Αλμπάνη, Μενδρινό, Ανιέτε, Καστιγέχος, Παπάζογλου, Μπαρτολίνι, Χουάρεζ, Αλίβοντιτς, Τσουκαλά, Ζησόπουλος. 

Λεβαδειακός: Επασί, Σωτηρίου, Λεονάρντο, Καλτσάς, Μητρόπουλος, Τριποτσέρης, Φαβάρο, Αντιλέχου, Νουανκούο, Ιμπραχίμα, Γιακουμάκης, Τσαμπούρης, Ζαραδούκας, Καραχάλιος, Μπελγκαζουανί, Σαουαντόγκο, Ντιόγκο, Καθάριος, Νίκας, Μαρκόφσκι.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 17:15 NS3

Ο Παναιτωλικός θα φιλοξενήσει στο Αγρίνιο τον Πλατανιά, σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τη λευκή ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό και θα προσπαθήσουν να πάρουν το τρίποντο για να αναρριχηθούν στη βαθμολογία. Ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον Πλατανιά απ’ την οποία απουσιάζει ο τιμωρημένος Μοράρ και οι τραυματίες Ρότσα, Μπράβο, ενώ αντίθετα επιστρέφουν οι Μάσουρεκ και Μπεχαράνο.
Ο Πλατανιάς πάλι θέλει να παλέψει και να μην πέσει αμαχητί.Ο Γιάννης Χατζηνικολάου δεν υπολογίζει στον βασικό του αριστερό μπακ, Βάντερσον, που κρίθηκε ανέτοιμος. Εκτός έμειναν και οι Γκζέλτσακ, Παπανικολάου και Ουές.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Σταματόπουλος, Κλέζιο, Βασιλούδης, Μπεχαράνο, Γιαννιώτης, Ντίας, Μιχάι, Μάσουρεκ, Μαρινάκης, Γουίλιαν, Μύγας, Πάουλο, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Ρόσα, Χαντάκιας, Άργκους, Βακράκος.

Πλατανιάς: Κοκκαλάς, Κλιάιτς, Στάμου, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Νίλι, Πλιάτσικας, Στανισάβλιεβιτς, Πατράλης, Αγγελόπουλος, Δημούτσος, Στόιτσεφ, Μαλσά, Ντουαλά, Κοροβέσης, Ενσικουλού, Πετρόπουλος, Κασάλιτσα, Ουντότζι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:30 NS1

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Ολυμπιακό για την 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι Περιστεριώτες θέλουν να δείξουν το ανταγωνιστικό τους πρόσωπο για να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν και να παραμείνουν στην 4αδα. Ο Ο τεχνικός του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι, πήρε στην αποστολή και τον νεαρό Κωτσόπουλο, ο οποίος μπορεί να μην έχει παίξει ποτέ του σε αγώνα της πρώτης κατηγορίας, αλλά επιβραβεύτηκε για την εμφάνισή του στο προ ημερών ματς κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και μπήκε στα πλάνα του.
Ο Ολυμπιακός πάλι μετά την ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να μην χάσει πολύτιμους βαθμούς. Ο Μπιόρν Ένγκελς είναι έτοιμος και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή, όμως δεν συνέβη το ίδιο και με τον Πάπε Σισέ, ο οποίος συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις. Εκτός έμεινε επίσης ο τιμωρημένος Αλεξί Ρομαό αλλά και ο Σεμπά για λόγους τακτικής.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Ατρόμητος:Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Μπρούνο, Ούμπιντες, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Βασιλακάκης, Ντάουντα, Ρισβάνης, Μάντσον, Ντιγκινί, Ουάρντα, Στρούγγης, Χατζηισαΐας και Γιαννούλης.

Ολυμπιακός: Προτό, Χουτεσιώτης, Ίβουσιτς, Μποτία, Ελαμπντελαουί, Χατζισαφί, Κούτρης, Ένγκελς, Νικολάου, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Οτζίτζα, Μάριν, Ζιλέ, Μαρτίνς, Ανδρούτσος, Πάρντο, Τζούρτζεβιτς, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ.

ΑΕΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 19:15

Μπορεί η άκρως απαιτητική σειρά αγώνων με τον Ολυμπιακό να ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, ωστόσο τα… ντέρμπι δεν τελειώνουν εδώ για την ΑΕΚ, αλλά ως τέτοια θα πρέπει να αντιμετωπίζει κάθε παιχνίδι στην τελική ευθεία της σεζόν. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, που βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, έχει άλλον έναν «τελικό» μπροστά της, αυτόν με τον Αστέρα!

Η Ένωση, φιλοξενεί απόψε στις 17:15 τους Αρκάδες στο ΟΑΚΑ για την 21η αγωνιστική της Super League (NOVASPORTS 2 – aek365) και χρειάζεται να επιδείξει τεράστια συγκέντρωση για να έρθει ακόμα ένα σημαντικό τρίποντο. Η προσοχή που απαιτείται στο συγκεκριμένο ματς είναι αδιαπραγμάτευτη, αφού αφενός όλοι θυμούνται τη ζημιά που έγινε στον πρώτο γύρο στην Τρίπολη και αφετέρου έχουμε να κάνουμε με έναν αντίπαλο δυσκολοκατάβλητο, με συνοχή και με έναν σοβαρό προπονητή όπως είναι ο Σάββας Παντελίδης.

Φυσικά, εάν η ΑΕΚ εμφανιστεί όπως πρέπει και με το ίδιο πάθος που επέδειξε στα ματς με τον Ολυμπιακό, δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα και θα πάρει αυτό που θέλει, δηλαδή τους τρεις βαθμούς για να συνεχίσει την πορεία της προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το σημαντικό για την ομάδα είναι πως η ψυχολογία τόσο των παικτών και του προπονητή βρίσκεται στα ύψη, ενώ στα αγωνιστικά θέματα, ναι μεν υπάρχουν κάποια προβλήματα, ωστόσο το ρόστερ της ΑΕΚ όπως έχει διαμορφωθεί μπορεί πλέον να καλύψει κάθε κενό.

Εκτός να θυμίσουμε πως βρίσκονται ο τιμωρημένος Αντρέ Σιμόες, οι τραυματίες Έλντερ Λόπες, Αστρίτ Αϊντάρεβιτς και ο ανέτοιμος Ούρος Τσόσιτς, ενώ αντίθετα στην αποστολή για πρώτη φορά συμπεριλαμβάνεται ο Νίκλας Χουλτ που είναι αρκετά πιθανό να κάνει και το ντεμπούτο του με τον Δικέφαλο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button