Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

ΑΠΟ Αταλάντης: Μεταγραφές, ανανεώσεις και προετοιμασία!

Ο Δημήτρης Ασημάκης πιάνει δουλειά και ο ΑΠΟ Αταλάντης αρχίζει προετοιμασία. Τρεις μεταγραφές για την ομάδα της Λοκρίδας ενώ έχουμε και ανανεώσεις. Δείτε όλο το ρεπορτάζ.

Ο Δημήτρης Ασημάκης πιάνει δουλειά και ο ΑΠΟ Αταλάντης αρχίζει προετοιμασία.

Τρεις μεταγραφές για την ομάδα της Λοκρίδας ενώ έχουμε και ανανεώσεις. Δείτε όλο το ρεπορτάζ.

Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε η ομάδα του ΑΠΟ Αταλάντης ενόψει της νέας σεζόν στη Γ΄Εθνική. Η ομάδα της Λοκρίδας προχώρησε στην απόκτηση του Νίκου Κουδουνά, πρώην αμυντικού του ΠΑΣ Λαμία, καθώς και σε αυτές των Ανδρέα Ντάμπου και Φίλιππου Τσάτσου.

Διαβάστε τις ανανεώσεις στην παρακάτω ανακοίνωση…

Η ανακοίνωση:

Την Τετάρτη 11-08-2021 άρχισε η προετοιμασία του συλλόγου μας εν όψη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας αλλά και του κυπέλλου Ελλάδας, υπό της οδηγίες του προπονητή Δημήτρη Ασημάκη.

Ο Α.Π.Ο. ”ΑΤΑΛΑΝΤΗ” προέβη στην απόκτηση του μεσοεπιθετικού Ανδρέα Ντάμπου, του αμυντικού Νίκου Κουδουνά καθώς και του νεαρού Φίλιππου Τσάτσου οι οποίοι ενσωματώθηκαν στο ρόστερ του συλλόγου.

Ανανέωσαν την συνεργασία τους επίσης ο γκολκίπερ Κώστας Ανδρούτσος, Άρης Δουβάρας, Δημήτρης Σακκάς, Γιάννης Δήμος.

Στον σύλλογο συνεχίζουν επίσης οι γηγενής ποδοσφαιριστές και ψυχή της ομάδας μας Πέτρος Τσακανίκας, Χρήστος Τζιβελέκης, Κώστας Πάππος, Στάμος Τσανούλας, Χρήστος Μπαρτζουλιάνος, Μπάμπης Μαρκάκης, Γιώργος Παπαζαχόπουλος.

Το Δ.Σ. συνεχίζει τις συζητήσεις με ποδοσφαιριστές με σκοπό την ολοκλήρωση του ρόστερ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button