Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός-Ατρόμητος: Να χτίσει σερί και ψυχολογία απέναντι σε επικίνδυνο αντίπαλο!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης» με στόχο το 2/2 και την… έξτρα ψυχολογία ενόψει της ρεβάνς με την Τσουκαρίτσκι.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης» με στόχο το 2/2 και την… έξτρα ψυχολογία ενόψει της ρεβάνς με την Τσουκαρίτσκι.

Οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες για 23η φορά στην Super League και ο Ολυμπιακός έχει την απόλυτη κυριαρχία στα μεταξύ τους παιχνίδια με 18 νίκες σε 22 ματς.

Ο Ατρόμητος την τελευταία δεκαετία έχει καταφέρει να σπάσει το απόλυτο στα παιχνίδια με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό, αφού πήρε δύο νίκες και μια ισοπαλία, δηλαδή τις τρεις από τις τέσσερις συνολικά φορές που δεν ηττήθηκε σε όλη την ιστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων.

Ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει μεγάλη ποικιλία στα σκορ του και είναι χαρακτηριστικό πως οι επτά πρώτες νίκες του απέναντι στον Ατρόμητο έγιναν με επτά διαφορετικά σκορ. Τα αγαπημένα του σκορ  στο σύνολο των αναμετρήσεων είναι το 2-1 και το 2-0 με πέντε εμφανίσεις για το καθένα.

Ο Μπακαμπού, στην περσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων, σημείωσε το 50ο γκολ του Ολυμπιακού στα εντός έδρας παιχνίδια του με τον Ατρόμητο. Το πρώτο το είχε σημειώσει ο Χούλιο Λοσάντα, στις 12 Νοεμβρίου 1972, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στην Α’ Εθνική/Super League, όπου οι Ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει με 4-0.

Για τον Ατρόμητο αυτό θα είναι το εναρκτήριο παιχνίδι της σεζόν και το κυρίαρχο αποτέλεσμα στις αφετηρίες του είναι η ισοπαλία, αφού έχει 10 στις συνολικά 22 που βρίσκεται στην κατηγορία, ενώ έχει επικρατήσει σε επτά και έχει πέντε ήττες.

Πριν από δύο σεζόν, στις 12 Σεπτεμβρίου 2021 η ομάδα του Περιστερίου είχε ξεκινήσει πάλι από το στάδιο Καραϊσκάκης, όπου είχε μείνει στο 0-0 με τον Ολυμπιακό. Πέρσι επικράτησε με 3-1 στην πρεμιέρα του ΟΦΗ.

22 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

18 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

2 ΝΙΚΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΓΚΟΛ: 51-13

Διαβάστε επίσης

Back to top button