Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Βροχή» τα γκολ στο «Lala Stadium»

Βροχή από γκολ στο “Lala Stadium” σε ένα παιχνίδι που έγινε κάτω από συνεχή βροχή στο Α΄ημίχρονο και και στο Β΄μέρος που η βροχή είχε σταματήσει έπεσαν τα περισσότερα τέρματα.

Βροχή από γκολ στο “Lala Stadium” σε ένα παιχνίδι που έγινε κάτω από συνεχή βροχή στο Α΄ημίχρονο και και στο Β΄μέρος που η βροχή είχε σταματήσει έπεσαν τα περισσότερα τέρματα.

Νικητές ήταν οι φιλοξενούμενοι παίκτες της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Δ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, οι οποίοι πήραν μια μεγάλη σε έκταση νίκη από τη γηπεδούχο ΘΥΕΛΛΑ ΡΟΔΩΝΙΑΣ.

Παρά τη συνεχή βροχή στο πρώτο μέρος, παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες και ήταν πραγματικό ντέρμπι.

Στυο Β΄όμως μέρος και μετά από τα δύο γρήγορα τέρματα των φιλοξενούμενων, οι γηπεδούχοι φάνηκαν απογοητευμένοι και κουρασμένοι και υπέκυψαν στους φιλοξενούμενους, γνωρίζοντας στο τέλος μια μεγάλη ήττα εις βάρος τους και τους παίκτες της Σπερχειάδας να σημειώνουν  μια μεγάλη νίκη .

ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ:

5΄σουτ του Λάιου η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Μόλις στο 14΄ο Κατσακιώρης για τους γηπεδούχους στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας αναπάντεχα το 0-1.

16΄σουτ δυνατό του Κωστόπουλου για τους γηπεδούχους ο τερματοφύλακας με τα πόδια απέκρουσε τη μπάλα.

20΄ωραία σέντρα του Βασιλείου από αριστερά ο Παπαυγέρης δεν μπόρεσε να πιάσει όπως ήθελε την κοντινή κεφαλιά, με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

22΄πάλι σουτ δυνατό του Κωστόπουλου, με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

24΄ ο Λάιος με σουτ από πλάγια θέση σημείωσε το 0-2.

26΄μετά την εκτέλεση κόρνερ του Κωνσταντακόπουλου, ο Ντζιαβίδας θα πιάσει την φαλτσαριστή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, αλλά η μπάλα θα βρεί σώμα αμυντικού και θα αποκρουστεί.

28΄ο Ιωάννου θα βρεθεί απέναντι από τον Ντσίμα, θα σουτάρει. όμως ο έμπειρος γκολκήπερ θα απομακρύνει με τα πόδια!

35΄καλό σουτ του Κωστόπουλου μέσα στην περιοχή και αυτό όμως δεν θα βρει τον στόχο.

40΄σέντρα του Βασιλείου, κεφαλιά του Παπαυγέρη η μπάλα άουτ.

44΄ο Κωστόπουλος με προσωπική ενέργεια θα μπει στην αντίπαλη περιοχή για τους γηπεδούχους και με σουτ μείωσε σε 1-2 για να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Με το ξεκίνημα του Β΄μέρους όμως οι παίκτες της Αναγέννησης σημείωσαν στο πρώτο δεκάλεπτο δύο τέρματα και το παιχνίδι φάνηκε να γέρνει υπέρ τους. Οι γηπεδούχοι μείωσαν προσωρινά , αλλά από το σημείο εκείνο και μετά δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν άλλο και γνώρισαν μια βαριά γι΄αυτούς ήττα.

50΄έγινε το 1-3 με συρτό μακρινό σουτ του Ιωάννου.

55΄1-4 με τον Χαμπίπη

58΄ο Βασιλείου με κεφαλιά, μετά την ωραία εκτέλεση φάουλ του Μεμαϊντίνη, μείωσε σε 2-4

65΄ο Ψυχογιός από κοντά με πλασέ 2-5

77΄με σουτ ο Αντωνίου το  2-6

87΄2-7 τελικό με τον Νέλλα.

Διαιτητής της συνάντησης ο Τσιαβός Θ. με βοηθούς Βλάχο Ε. και Αρχοντή Ι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

“ΘΥΕΛΛΑ” ΡΟΔΩΝΙΑΣ(Γιαννούτσος Ι.): Ντσίμας, Γιαννούτσος Γ., Κωνσταντακόπουλος, Μεμαϊντίνης, Κωστόπουλος, Βασιλείπου, Κατσακιώρης, Αμούντζιας, Ντζιαβίδας, Παπαυγέρης

edh

«ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ Δ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ(Παναγιώτου Η.): Καραϊσκος, Πατακιάς, Βάρσος, Παρασκευιώτης, Κατσαντώνης, Αντωνίου, Χαμπίπης, Νέλλας, Ψυχογιός, Ιωάννου, Λάιος,

sdr

Διαβάστε επίσης

Back to top button