Άλλα αθλήματα

Όσα αξίζει να δείτε από το MotoGP της Τσεχίας σε 4 βίντεο (vids)

Την Κυριακή, παρακολουθήσαμε έναν αγώνα γεμάτο δράμα και σασπένς στο Μπρνο της Τσεχίας, οπότε αξίζει να δούμε μερικά βίντεο με τις καλύτερες στιγμές!

Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο χθες κέρδισε στον αγώνα του Μπρνο, σε ένα συναρπαστικό Γκραν Πρι που μας κέρδισε. Ο επίσημος λογαριασμός του MotoGP ανέβασε στο YouTube ένα βίντεο με τις σημαντικότερες φάσεις του για να τις θυμηθούμε όσοι είδαμε τον αγώνα χθες, αλλά και να εντυπωσιαστούν όσοι δεν κατάφεραν να το κάνουν.

Εκτός από αυτό, έχουμε και τρία ακόμη βίντεο με onboard πλάνα από τις μοτοσυκλέτες των τριών μεγαλύτερων εργοστασιακών ομάδων του πρωταθλήματος, δηλαδή τη Honda, τη Yamaha και την Ducati. Βλέποντας λοιπόν όλα αυτά είναι ακριβώς σαν να βλέπεις τον αγώνα του Μπρνο!

Να θυμίσουμε, ότι χθες η Ducati είχε την τιμητική της. Ο Ντοβιτσιόζο, όπως λέμε και παραπάνω, κέρδισε, ενώ ο Χόρχε Λορένθο πήρε τη δεύτερη θέση κάνοντας το 1-2 για την ομάδα! Ο Μάρκεθ τερμάτισε τρίτος, τέταρτος ο Βαλεντίνο Ρόσι και πέμπτος ο Καλ Κράτσλοου. Διαβάστε εδώ την αναλυτική αναφορά του αγώνα στο Μπρνο της Τσεχίας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button