Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Στη Σεβίλλη ο Πρόουμς!

Ο αποκλεισμός της Σπαρτάκ Μόσχας από την συνέχεια του Champions League έστειλε τον πολυτιμότερο παίκτη της, τον Κουίνσι Πρόουμς στην Σεβίλλη.

Η Σεβίλλη τον θυμόταν από τα περσινά παιχνίδια με την Σπαρτάκ Μόσχας στους ομίλους του Champions League, όπου ο Κουίνσι Πρόουμς είχε κάνει όργια (δύο γκολ, δύο ασίστ) στο 5-1 της Μόσχας.

Λίγο μετά το ναυάγιο με την απόκτηση του Μαριάνο Ντίας, οι Ανδαλουσιανοί έβαλαν σε εφαρμογή το plan b και πήραν τον 26χρονο Ολλανδό εξτρέμ.

Η μεταγραφή θα κοστίσει 21 εκατομμύρια ευρώ και ο Πρόουμς θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο, μετακομίζοντας την πολύ πιο προβεβλημένη Primera Division.

Μετά το οριστικό ναυάγιο στις συζητήσεις με τον Τιερί Ανρί, η διοίκηση της Μπορντό προσπαθεί να «ψήσει» τον πολύπειρο Ιταλό τεχνικό Κλαούντιο Ρανιέρι.

Ο 67χρονος προπονητής έχει εμπειρία από το γαλλικό πρωτάθλημα, έχοντας εργαστεί στο παρελθόν στην Μονακό (2012-14) και στην Ναντ, ενώ στο ενδιάμεσο απέτυχε στην Εθνική Ελλάδας, όμως ήταν ο μαέστρος του «θαύματος» της Λέστερ την σεζόν 2015-16, όταν κατέκτησε την Premier League κόντρα σε κάθε λογική.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button