Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Τέσσερις επιλογές σε Europa και Conference League

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #In2Sports #στοίχημα #προγνωστικά #LamiaSports_bet

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #In2Sports #στοίχημα #προγνωστικά #LamiaSports_bet

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Επιστρέφουμε σήμερα Πέμπτη με τις δεύτερες αναμετρήσεις για το Europa Conference League αλλά και το Europa League. Mε δύο εκπροσώπους η Ελλάδα σε κάθε διοργάνωση μέχρι στιγμής τουλάχιστον, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Τις προηγούμενες μέρες είχαμε τις προκρίσεις των Μάλμε, Μπενφίκα και Γιουνγκ Μπόις και των Μπενφίκα, Σερίφ Τιρασπόλ και Σάλτσμπουρκ.

Πολλά τα παιχνίδια σήμερα δέκα για το Europa League και 22 για το Conference League και η επιλογή έγινε πολύ προσεχτικά μιας και πολλά απο αυτά τα παιχνίδια παραδοσιακά κρύβουν παγίδες και η δυναμική των ομάδων αλλάζει όταν αγωνίζονται στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Με τέσσερα παιχνίδια θα ασχοληθούμε σήμερα, τα δυο κλασσικά σε μια δυάδα και δυο μόνα τους στην κατηγορία #bonus bets. Oι δύο αναμετρήσεις που θα μας απασχολήσουν στη δυάδα μας είναι το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Κροατία απέναντι στην Ριέκα απο το Conference League και το παιχνίδι της Λέγκια απέναντι στην Σπάρτα Πράγας στην Βαρσοβία.

 Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button