Uncategorized

Από τον Αστέρα… στο τοπικό ο Μελίσσης!

Μετά το σύντομο πέρασμα του από τον Αστέρα Ιτέας, ο Χρήστος Μελίσσης, επέστρεψε στα πάτρια εδάφη, καθώς πλέον είναι παίκτης της Θύελλας Σαρακηνών.

Μετά το σύντομο πέρασμα του από τον Αστέρα Ιτέας, ο Χρήστος Μελίσσης, επέστρεψε στα πάτρια εδάφη, καθώς πλέον είναι παίκτης της Θύελλας Σαρακηνών ομάδα που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της Πέλλας.

Η ομάδα των Σαρακηνών είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική και η εμπειρία του Χρήστου Μελίσση, αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα στην επίτευξη του στόχου της. Σημειωτέον στην Θύελλα Σαρακηνών αγωνίζεται από το καλοκαίρι, και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, ο Γιάννης Γκέσιος που πέρυσι αγωνιζόταν στον Εθνικό Πειραιώς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την απόκτηση του διεθνή μεσοαμυντικού Χρήστου Μελίσση ανακοίνωσε η Θύελλα Σαρακηνών μπαίνοντας δυναμικά στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρωτοπόρων, ήταν διακαής πόθος του προέδρου Ηλία Αταλασίδη αφού ουσιαστικά πρόκειται για έναν γηγενή παίκτη, αφού κατάγεται από την γειτονική Κορυφή που ανήκει στην κοινότητα Σαρακηνών και δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις για αυτόν, αφού έχει διακριθεί τόσο στα γήπεδα της Α’ Εθνικής όσο και στα γήπεδα της Ευρώπης για την αγωνιστική του αξία αλλα και το ήθος του χαρακτήρα του. Συμφώνησε σε όλα με τους Πειρατές και αναμένεται να αποτελέσει τον «βράχο» της μεσοαμυντικής γραμμής τους.

Ένας ποδοσφαιριστής με αξιοζήλευτο βιογραφικό που ξεκίνησε από την Ελπίδα Έδεσσας, στην συνέχεια μεταπήδησε στην Νάουσα και στην συνέχεια στον Πανσερραϊκό εξαργυρώνοντάς τις καλές του εμφανίσεις με την μετέπειτα μεταγραφή του στον Π.Α.Ο.Κ. και στην συνέχεια στον Παναθηναϊκό.

Έχει αγωνισθεί επίσης με μεγάλη επιτυχία σε Α.Ε. Λάρισας, Μαρίτιμο (Α’ Πορτογαλίας ), Πανθρακικό, Ολ. Βόλου, Βέροια, Αλ Χιλάλ, Αστέρα Ιτέας Φωκίδας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει συμμετοχές και με την επίσημη αγαπημένη όλων, Εθνική Ελλάδας.

Η απόκτηση του προκάλεσε μεγάλη εκπληξη και αναμένεται να δυναμώσει κι άλλο την ομάδα του Γιάννη Τσαμαρδού.

Ο παίκτης έχει δικαίωμα συμμετοχής από την 1η Ιανουαρίου…

Πηγή: mikriliga

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button