FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές… του ΠΑΣ Λαμία!(pics)

Το πρωτάθλημα της SuperLeague έχει σταματήσει λόγω National League, με το LamiaSports να παίρνει πάσα από τις εθνικές υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών και σας παρουσιάζει τους διεθνείς αθλητές του ΠΑΣ Λαμία.

Δεν είναι ένας, δεν είναι δύο αλλά τέσσερις οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία, οι οποίοι έχουν φορέσει τη φανέλα των εθνικών τους ομάδων έστω και μία φορά. Μιλάμε πάντα βέβαια για τις πρώτες ομάδες των Εθνικών και όχι της μικρές εθνικές.

Το πρωτάθλημα της SuperLeague κάνει μία μικρή διακοπή, καθώς η Ελλάδα όπως και άλλες χώρες έχει αγώνες για το Natioal League.

Έτσι, το LamiaSports εκμεταλλεύεται αυτή την διακοπή για να σας παρουσιάσει τους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει το εθνόσημο της χώρας τους, έστω και μία φορά. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.

Μπόγιαν Σαράνοφ

Ο Μπόγιαν Σαράνοφ είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές της Λαμίας οι οποίοι έχουν φορέσει το εθνόσημο της χώρας του. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ, έχει παίξει σε 1 παιχνίδι της πρώτης ομάδας της Εθνικής Σερβίας αλλά και 7 φορές με την Κ21.

Βασίλης Πλιάτσικας

Ο ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει φορέσει τις περισσότερες φορές τη φανέλα της Ελλάδας και αγωνίζεται αυτή την στιγμή στον ΠΑΣ Λαμία, είναι ο Βασίλης Πλιάτσικας.

Ο έμπειρος δεξιός μπακ, έχει παίξει 5 φορές με την Εθνική Ελλάδος, ενώ έχει αγωνιστεί και σε 12 παιχνίδια της Κ20 και 20 ματς με την Κ19, έχοντας και 6 γκολ συνολικά.

Ελίνι Δημούτσος

Τρίτος και τελευταίος ποδοσφαιριστής είναι ο Ελίνι Δημούτσος. Ο ανασταλτικός μέσος της Λαμίας έχει παίξει μία φορά με την πρώτη ομάδα της Ελλάδας αλλά έχει παίξει με την Κ21 24 φορές, έχοντας και 3 γκολ. Επίσης, έχει αγωνιστεί και 7 φορές με τη Κ19.

Οι υπόλοιποι που έχουν παίξει στις μικρές εθνικές τους είναι οι εξής:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button