Ερασιτέχνης ΠΑΣ ΛαμίαΠοδόσφαιρο Γυναικών

ΠΑΣ Λαμία: Άτυχη η Γουλιμή / Χάνει τη σεζόν η 17χρονη αθλήτρια!

ΠΑΣ Λαμία: Άτυχη η Γουλιμή / Χάνει τη σεζόν η 17χρονη αθλήτρια!

Μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή και μάλιστα με φόντο το μέλλον πραγματοποίησε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Λαμία, ντύνοντας στα κυανόλευκα την 17χρονη Κωνσταντίνα Γουλιμή, ωστόσο η νεαρή αθλήτρια στάθηκε άτυχη αφού στο πρώτο της φιλικό προπονητικό χαρακτήρα τραυματίστηκε σοβαρά και θα χάσει τη φετινή σεζόν.

Η Κωνσταντίνα Γουλιμή με καταγωγή από την Ηλεία, αποχώρησε από τις Ελπίδες Καρδίτσας και την Α’ Εθνική πριν λίγες ημέρες και πήρε μεταγραφή στον ΠΑΣ Λαμία 1964. Νωρίτερα είχε αγωνιστεί στη Β΄ Εθνική, με τη Νίκη Τραγανού και την ΑΕΚ, αλλά και έναν ενδιάμεσο σταθμό στον Άγιο Δημήτριο Πουρναρίου.

Η 17χρονη αριστεροπόδαρη αμυντικός, υπέγραψε στην ομάδα της Λαμίας, η οποία εκτίμησε το ταλέντο της, ωστόσο η Γουλιμή ήταν άτυχη, καθώς την Κυριακή σε φιλικό αγώνα με τη νέα της ομάδα, τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό γόνατο.

Υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε ρήξη χιαστού, θα υποβληθεί σε εγχείρηση την επόμενη εβδομάδα και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Η Γουλιμή αυτές τις μέρες στη Λαμία έχει στο πλευρό της τον πατέρα της, Βασίλη, ο οποίος μιλά με τα καλύτερα λόγια για τους ανθρώπους του ΠΑΣ Λαμία 1964 και την οργάνωση που διέπει τον σύλλογο.

Η οικογένεια Γουλιμή ευχαριστεί θερμά την γυναικεία ομάδα του ΠΑΣ Λαμία 1964 για την μέριμνα και φροντίδα που επέδειξαν στην Κωνσταντίνα από την πρώτη στιγμή που έγινε μέλος της ομάδας και εύχεται στους ανθρώπους του συλλόγου υγεία και κάθε καλό.

Πηγή: proini.news

Διαβάστε επίσης

Back to top button