Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σκοράρει και εντυπωσιάζει στα φιλικά ο Άρης!

Απόλυτα πετυχημένη ήταν η πρόβα του Άρη εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Απόλυτα πετυχημένη ήταν η πρόβα του Άρη εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Με την ορμή και τον φρέσκο αέρα που του έδωσαν τα νέα πρόσωπα (που παρουσιάστηκαν επίσημα πριν από την έναρξη) ο Άρης διέλυσε τον ΠΑΣ με 4-1 στο Κλεάνθης Βικελίδης προσφέροντας κατά διαστήματα όμορφο και συνδυαστικό ποδόσφαιρο, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι και φέτος ετοιμάζεται για υψηλές πτήσεις.

Ο Καμαρά στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Αρη πέτυχε γκολ και έδωσε και μια ασιστ, σκορπίζοντας χαμόγελα αισιοδοξίας ενώ το παρθενικό του γκολ με την κιτιρνόμαυρη φανέλα πέτυχε και ο Ιτούρμπε.

Το ξεκίνημα της αναμέτρησης δεν σε προιδέαζε για αυτό που θα ακολουθούσε στη συνέχεια. Μέχρι το 35΄ το παιχνίδι ήταν άχρωμο, άοσμο και άγευστο.

Ο Αρης είχε προβλήματα… χημείας και μόνο περιστασιακά και λόγω ποιότητας έβγαζε κάποιες ωραίες συνεργασίες. Δυο σουτ του Εντιαγέ και του Λούμορ ήταν ότι είδαμε μέχρι το 38΄ να βάλει ένα υπέροχο γκολ ο Καμαρά με το αριστερό.

Το γκολ ήταν το έναυσμα να πάρουν μπρος οι γηπεδούχοι που πέντε λεπτά αργότερα διπλασίασαν τα τερματά τους με ωραία κεφαλιά του Φαμπιάνο από σέντρα του Σάσα. Μια αδράνεια του Λούμορ που… έχασε τον Σάλιακα έβαλε ξανά στο ματς την ομάδα των Ιωαννίνων ακριβώς με τη συμπλήρωση των 45 πρώτων λεπτών.

Στην επανάληψη για ένα 20λεπτο ο Αρης ήταν να τον… πιεις στο ποτήρι. Πίεσε ψηλά τον ΠΑΣ, έκλεψε μπάλες και με δυο γκολ των Ματέο και Ιτούρμπε είχε κάνει ήδη στο 61΄ το σκορ 4-1. Κάποια νεύρα, μια αποβολή του Εραμούσπε για ένα κλάδεμα στον Ιτούρμπε έκοψαν τον ρυθμό των γηπεδούχων που ακόμη και με τις πολλές αλλαγές του Μάντζιου στο τελευταίο τέταρτο έψαξαν ένα πέμπτο γκολ απέναντι στον ΠΑΕ που αρκέστησε σε απόλυτα παθητικό ρόλο.

Άρης: Ντένις (75΄ Σιαμπάνης), Σούντγκρεν (80΄ Μαρμαρίδης), Λούμορ (73΄ Σάκιτς), Μπεναλουάν (72΄ Ματίγια), Φαμπιάνο (55΄ Ασλανίδης), Εντιαγέ (68΄ Τζέηκο), Σάσα, Μαντσίνι (80΄ Χατζηπιρπιρίδης), Μπερτόγλιο (53΄ Ιτούρμπε), Γκαρσία (75΄ Ντουάρτε), Καμαρά (68΄ Χαίροβιτς).

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Γκαρντάβσκι, Καραχάλιος, Ντομίνγκεζ, Μέντεζ, Κόντε (69′) Παντελάκης), Περέα.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button