Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στον Πανσερραϊκό ο Κατσίκας!

Ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΣ Λαμία, Παναγιώτης Κατσίκας, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανσερραϊκό.

Ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΣ Λαμία, Παναγιώτης Κατσίκας, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανσερραϊκό.

Σε δύο προσθήκες προχώρησε ο Πανσερραϊκός που απέκτησε από τη Λαμία τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Κάτσικα και τον Παύλο Έππα που πέρσι ήταν Τρίγλια και Αλμωπό Αριδαίας.

Αναλυτικά:

“Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Παναγιώτη Κατσίκα. Ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε με την ομάδα μας, μέχρι το 2023.”

Μίνι βιογραφικό:

“Ο Παναγιώτης Κάτσικας είναι γεννημένος στις 10/3/1999 στην Αθήνα. Αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα και ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Άρη Χολαργού, φτάνοντας μέχρι την πρώτη ομάδα.

Την σεζόν 2017/18 αγωνίστηκε για μια χρονιά στην ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας έχοντας δυο συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League και μια στο Κύπελλο Ελλάδας. Το καλοκαίρι του 2018 έκανε το άλμα στην Superleague, φορώντας για 3 χρόνια την φανέλα του ΠΑΣ Λαμία, έχοντας συμμετοχή και στην Εθνική Ελλάδας U19.”

Η ανακοίνωση για Έππα:

“Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Παύλου Έππα. Ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε με την ομάδα μας, μέχρι το 2022.”

Μίνι βιογραφικό:

“Ο Παύλος Έππας είναι γεννημένος στις 18/8/1998 στην Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται στις θέσεις της μεσαίας γραμμής. Η πορεία του, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Αγροτικού Αστέρα και έγινε επαγγελματίας ως έφηβος αγωνιζόμενος για τρία χρόνια στην ομάδα του Ευόσμου, έχοντας συμμετοχές στην Football League και το Κύπελλο Ελλάδας.

Την σεζόν 2017/18 μεταγράφηκε στην ΑΠΕ Λαγκαδά, καταγράφοντας 26 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ μια χρονιά αργότερα φόρεσε την φανέλα του Αιγινιακού 22 φορές στο πρωτάθλημα της Football League.

Τις δυο τελευταίες σεζόν, αγωνίστηκε με την Τρίγλια και τον Αλμωπό Αριδαίας στην Football League έχοντας συνολικά 30 συμμετοχές, πλέον θα φορά την φανέλα της ομάδας μας στην Superleague 2.”

Διαβάστε επίσης

Back to top button