Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

MVP και στο Final Four o Ντόντσιτς!

Τα σάρωσε ο Σλοβένος σταρ της Ρεάλ και είναι μόλις 19 ετών…

Ο Λούκα Ντόντσιτς αναδείχθηκε MVP του Final Four του Βελιγραδίου, φτάνοντας σε μια σεζόν – όνειρο σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο!

Ο 19χρονος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης λίγο πριν από το ξεκίνημα της σεζόν πανηγύρισε την κατάκτηση του Eurobasket 2017 με τη χώρα του, τη Σλοβενία και ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδες.

Μερικούς μήνες αργότερα και μόλις λίγες εβδομάδες πριν από το draft του «μαγικού κόσμου» ο Σλοβένος σταρ πήρε το βραβείο του MVP της regular season της Euroleague, εκείνο του MVP του Final Four, αλλά και το τρόπαιο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης! Μέσα σε όλα, ο Ντόντσιτς πήρε και το rising star, δηλαδή το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη στην Euroleague.

Για την ιστορία, στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Ντόντσιτς είχε 16 πόντους (2/6 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 6/8 βολές), 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 3 λάθη, 2 φάουλ, 7 κερδισμένα φάουλ και 18 ranking σε 30:13 στο παρκέ. Στον τελικό κόντρα στη «Φενέρ» η στατιστική του έγραφε: 15 πόντους με 2/4 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 8/10 βολές, 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 λάθη, 1 κόψιμο, 5 φάουλ, 7 κερδισμένα φάουλ και 17 ranking σε 28:41 στο ματς.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button