ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Σταθερά καλός ο Θεοδωρόπουλος! Έδειξε πως μπορεί να προσφέρει ο Σάσι!

Σε ένα αρκετά κακό ποιοτικά παιχνίδι, ο Κώστας Θεοδωρόπουλος κράτησε το «0» για τον ΠΑΣ Λαμία, ενώ ο Ισμαΐλ Σάσι φάνηκε πως μπορεί να δώσει λύσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι της ομάδας.

Καλώς ή κακώς δεν θα πάρουμε σβάρνα τους ποδοσφαιριστές έναν-έναν για να γράφουμε τι καλό έκανε μιας και δεν θα μας βοηθήσει κάπου και θα σταθούμε στην εμφάνιση δύο ποδοσφαιριστών.

Από το σημερινό εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδος με τον Ολυμπιακό, δεν ξεχώρισε κανένας παρά μόνο ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος σε τουλάχιστον δύο φορές (τα δύο σουτ του Ραντζέλοβιτς και του Καμαρά) φώναξε παρών και έσωσε τη Λαμία.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας, έκανε μία ακόμη σταθερά καλή εμφάνιση, μείωσε τα λάθη των προηγούμενων αγώνα και όταν η ομάδα τον χρειάστηκε ήταν εκεί… και με το παραπάνω!

Τώρα, περιμέναμε εδώ και αρκετό καιρό να δούμε τον Σάσι να επιστρέφει! Μετά από κάποιες μικρές συμμετοχές στα προηγούμενα παιχνίδια, ο Τυνήσιος επιθετικός πήρε θέση βασικού στο σημερινό ματς και έδειξε πως να τον υπολογίζει ο Άκης Μάντζιος.

Ο Σάσι είχε κάποιες καλές ενέργειες, προσπάθησε να βγάλει κάποιες κάθετες πάσες αλλά και να κρατήσει μπάλα, αλλά όπως είναι λογικό το αρκετό χρονικό διάστημα που έμεινε εκτός αγωνιστικών χώρων, τον έχει αφήσει πίσω.

Ευελπιστούμε και εμείς αλλά προφανώς και ο Μάντζιος ότι θα επανέλθει πλήρως, για να βοηθήσε και αυτός με τη σειρά τη Λαμία… στη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου που ακολουθεί!

Διαβάστε επίσης

Back to top button