FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Μάκη Χάβου

Και αυτή που λέτε ίσως να είναι και η τελευταία ενδεκάδα του Μάκη Χάβου στον ΠΑΣ Λαμία.

Ναι το ξεκινήσαμε κάπως απότομα το θέμα μας με την πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία για σήμερα, όμως οφείλουμε ορισμένα πράγματα να τα τονίσουμε.

Αυτή λοιπόν, θα είναι η τελευταία βασική ενδεκάδα για επίσημο αγώνα που θα δούμε για τη Λαμία και η λογική λέει ότι θα δούμε αρκετές αλλαγές.

Ο Χάβος, άφησε στη Φθιώτιδα τον Μελίσσα (τραυματίας), τον Πλιάτσικα (τιμωρημένος-τραυματίας), και τον Μάρκ Ασίγκμπα (τιμωρημένος), αλλά πήρε μαζί του μετά από αρκετό καιρό τον Ανέστη Αναστασιάδη καθώς και τον Θανάση Καραγκούνη.

Τώρα, έχοντας στα χέρια μας την αποστολή της ομάδας και βάζοντας μπροστά τη λογική θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε την πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία για τον αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης.

Στο τέρμα, κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε τον Κατσίκα, ενώ στην άμυνα θα έχουμε τις γνωστές και στάνταρ επιλογές των Αντέτζο και Καρυπίδη στο κέντρο και αριστερά τον Βάντερσον και δεξιά τον Βασιλαντωνόπουλο.

Στο κέντρο, Δημούτσος και Μπεχαράνο θα πάρουν θέση, ενώ πιο μπροστά τους θα είναι ο Μπερτόλιο σε θέση «10ριου».

Στα άκρα τώρα, ο Καραμάνος δεν φαίνεται να χάνει τη θέση του στα δεξιά της επίθεσης, ενώ αριστερά θα δούμε κατά 90% τον Ζαν Λυκ Ασούμπρε.

Στην αιχμή του δόρατος θα είναι ο Χερόνιμο Μπαράλες και ίσως για τελευταία φορά!

Τέλος, να υπογραμμίσουμε τις εκπλήξεις που μπορεί να υπάρξουν στην βασική ενδεκάδα. Στην άμυνα, ίσως δούμε τον Αναστασιάδη να παίρνει θέση δίπλα στον Αντέτζο, ενώ και στα δεξιά ίσως έχουμε αλλαγή με τον Σκόνδρα να παίζει στη θέση του Βασιλαντωνόπουλου.

Αν δεν παίξει ο Δημούτσος στο κέντρο, τη θέση του θα πάρει ο Τομάς ενώ αν δεν δούμε τελικά τον Καραμάνο δεξιά, ο Καραγκούνης θα είναι αυτός που θα πάρει θέση βασικού.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button