Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Super League 2: Θύμισε ΠΑΣ Λαμία το Παναχαϊκή – Ιωνικός

Τι σχέση μπορεί να είχε το χθεσινό (12/11) παιχνίδι ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Ιωνικό με την Λαμία;

Τι σχέση μπορεί να είχε το χθεσινό (12/11) παιχνίδι ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Ιωνικό με την Λαμία;

Στην ομάδα της Νίκαιας αγωνίζονται τρεις πρώην παίκτες του ΠΑΣ Λαμία και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Ιβαν Γκοράνοφ, Τόμας Ντε Βινσέντι και Πέτρο Γιακουμάκη.

Αντίθετα στην Παναχαϊκή αγωνίζονται τόσο ο Χριστόφορος Καραγιάννης όσο και ο Κωνσταντίνος Γαλαριώτης.

Και οι πέντε ποδοσφαιριστές έχουν περάσει από την ομάδα της Φθιώτιδας και η αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Ιωνικό είχε έντονο κυανόλευκο στοιχείο με τους 4 από αυτούς να αγωνίζονται κανονικά!

Αγωνιστικά, στο 7ο λεπτό οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ αλλά ο Κυρσανίδης είδε το σουτ να σταματάει στο δοκάρι του Αγριμάκη και το 0-0 να παραμένει. Τελικά οι Νικαιώτες βρήκαν τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα στο 21′ όταν ο Ντάουντα νίκησε τον Κολοβούρη για το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Πατρινοί μπήκαν καλύτερα και βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 54′ με τον Χριστόπουλο για το 1-1. Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκορ παρά τις φάσεις στα τελευταία λεπτά.

Παναχαϊκή: Κολοβούρης, Τόσκα (87′ Μαρτίνεζ), Καραγιάννης, Κυρσανίδης (46′ Παραστατίδης), Γκαντσιέρ, Νάστος, Μπαρέτ, Λοτέν (87′ Μούλντερ), Μασούρας, Χριστόπουλος (78′ Ντε Ολιβέιρα), Σέντρικ (61′ Αποστολόπουλος).

Ιωνικός: Αγριμάκης (71′ λ.τ Χριστοδουλής), Τασούλης (90+2′ Λινάρδος), Ντε Βινσέντι, Οικονομίδης, Ντάουντα, Γιακουμάκης (68′ Γκαντάφσκι), Σερπέζης (80′ Σίλβα), Σόουζα, Τζανακάκης (80′ Γκοράνοφ), Ζαχάβι, Σαλαζάρ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button