Άλλα αθλήματα

Συνεργασία ΣΕΓΑΣ με Δήμο Βόλου για Πανθεσσαλικό

Έντονη κινητοποίηση για την ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού παρατηρείται στο Βόλο, μετά και την ανακοίνωση συνεργασίας της Δευτέρας μεταξύ ΣΕΓΑΣ και Εθνικής Πανγαία, για τον εξοπλισμό του Πανθεσσαλικού σταδίου, ώστε για πρώτη φορά από την κατασκευή του να διεξαχθούν αγώνες στίβου.

Έτσι, μετά τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, ο οποίος δεσμεύτηκε για την αγορά του κλωβού σφυροβολίας, ήταν σειρά του Δήμου Βόλου να κινητοποιηθεί, αφού ο δήμαρχος της πόλης, Αχιλλέας Μπέος, επικοινώνησε σήμερα με τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Παναγόπουλο, και του εξέφρασε την έντονη επιθυμία να συνεισφέρει στην προσπάθεια λειτουργίας του Πανθεσσαλικού.

Μάλιστα οι δύο άνδρες συμφώνησαν ο Δήμος Βόλου να αναλάβει την αγορά ριπτικών οργάνων. Παράλληλα, ο δήμαρχος δήλωσε την πρόθεσή του να συνεργαστεί με την ομοσπονδία στη διεξαγωγή αγώνων που θα γίνουν τα επόμενα χρόνια στο στάδιο.

Ο Βόλος με την λειτουργία του Πανθεσσαλικού σταδίου μπαίνει δυναμικά στην αγωνιστική δραστηριότητα, αφού πλέον στην πόλη θα μπορούν να διεξαχθούν σπουδαίες διοργανώσεις και να φιλοξενηθούν καμπ αθλητών, απ΄ όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button