ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Εργαλείο» από τα σκληρά χρόνια της παράγκας ο Καραντώνης, πήγε να στείλει τον Άρη στα ημιτελικά

Προκαλώντας τη λογική και ανεβάζοντας την πίεση όποιου τόλμησε να καθίσει να δει το ματς, πιστεύοντας πως θα παιχτεί στα ίσα.

Το ποδόσφαιρο γύρισε στα χρόνια της σκληρής παράγκας με τον κολλητό του Καρυπίδη να προσπαθεί με νύχια και δόντια να στείλει τον Άρη στα ημιτελικά.

Ένας αγώνας με 120 λεπτά, ήταν αρκετός για να ξυπνήσουν οι χειρότερες μνήμες κάθε Έλληνα φιλάθλου. Ένας διαιτητής εργαλείο που προσπαθούσε με νύχια και δόντια να στείλει τον Άρη στα ημιτελικά.

Προκαλώντας τη λογική και ανεβάζοντας την πίεση όποιου τόλμησε να καθίσει να δει το ματς, πιστεύοντας πως θα παιχτεί στα ίσα.

Κι ο τελευταίος αγαθός, πήρε χαμπάρι τη γίνεται. Σάπιες αποφάσεις, ετσιθελικό σπρώξιμο για να στείλει την ομάδα του Άρη στην επόμενη φάση. Ο διαιτητής Καραντώνης επιβάλλεται να τελειώσει απ’ το ποδόσφαιρο!

Λειτούργησε απλά ως… εργαλείο. Δίχως φόβο, λες και κανείς δεν τον ελέγχει. Ή λες πως πρέπει να στείλει τον Άρη στα ημιτελικά, για να πάρει μπράβο απ’ όσους τον ελέγχουν.

Τοποθετήθηκε για να κάνει τη δουλειά. Για χάρη του κολλητού του, Θοδωρή Καρυπίδη. Δεν είναι τυχαίο πως η ΠΑΕ Άρης που σχολιάζει τα πάντα και επικοινωνιακά ασχολείται με τα πάντα, έκανε την… κορόιδα μόλις έγινε γνωστός ο ορισμός. Το άφησαν να πάει ήρεμα το πράγμα. Περιμένοντας πως θα προκριθούν με MVP τον Καραντώνη. Γι’ αυτό κι ο Καρυπίδης σε μια μέρα με καταδίκες, από το πρωί ως το βράδυ, πριν από το κρισιμότερο ματς της σεζόν ήταν ευδιάθετος και χαμογελαστός.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης

Back to top button