Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Τυφώνας» Μπάγερν στο Βελιγράδι!

Με ακόμα μία επική εμφάνιση του Πολωνού αρχισκόρερ που πέτυχε τέσσερα γκολ σε 14 λεπτά, η Μπάγερν Μονάχου πέρασε με 0-6 από το «Rajko Mitić» απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, σφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την πρωτιά του ομίλου.

Με ακόμα μία επική εμφάνιση του Πολωνού αρχισκόρερ που πέτυχε τέσσερα γκολ σε 14 λεπτά, η Μπάγερν Μονάχου πέρασε με 0-6 από το «Rajko Mitić» απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, σφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την πρωτιά του ομίλου.

UEFA CHAMPIONS LEAGUE – 2ος ΟΜΙΛΟΣ – 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: 0-6

Γήπεδο: Stadion Rajko Mitić – Belgrade

Με ακόμα μία επική εμφάνιση του Πολωνού αρχισκόρερ που πέτυχε τέσσερα γκολ σε 14 λεπτά, η Μπάγερν Μονάχου πέρασε με 0-6 από το «Rajko Mitić» απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, σφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την πρωτιά του ομίλου. Οι Βαυαροί έκαναν ότι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσαν να έχουν τελειώσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, ωστόσο έπεσαν πάνω σε ένα εξαιρετικό Μίλαν Μπόριαν. Τελικά με ένα απίστευτο ”ξέσπασμα” του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο δεύτερο ημίχρονο, έφτασαν εύκολα στη νίκη. Ο Λεβαντόφσκι πέτυχε το γρηγορότερο καρέ τερμάτων στην ιστορία του Champions League, σε μόλις.14 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα!

Η Μπάγερν είχε την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 6′ με τον Τολισό να βρίσκει ωραία τον Λεβαντόφσκι που σούταρε από το ύψος του πέναλτι αλλά ο Μπόριαν απέκρουσε, ενώ ένα λεπτό αργότερα σουτ του Πολωνού στράικερ, μετά από πάσα του Γκορέτσκα, πέρασε λίγο έξω. Στο 12′ οι Βαυαροί είχαν τεράστια ευκαιρία με τον Μπόριαν να σταματά σουτ του Λεβαντόφσκι, ενώ στη συνέχεια ο Τιάγκο γύρισε για τον Κομάν, που σούταρε αλλά ο κίπερ του Αστέρα ήταν και πάλι εκεί. Δύο λεπτά αργότερα η Μπάγερν άνοιξε το σκορ με τον Κοουυίνιο να βγάζει σέντρα από δεξιά και τον Γκορέτσκα με ωραία κεφαλιά να κάνει το 0-1. Στο 16′ νέα καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους με βολέ του Γκορέτσκα που απέκρουσε ο Μπόριαν, όπως και στο 20′ σουτ του Κοουτίνιο από δύσκολη γωνία. Στο 41′ η Μπάγερν σκόραρε με τον Λεβαντόφσκι αλλά το τέρμα ακυρώθηκε για χέρι του Γκορέτσκα νωρίτερα.

Στο 51′ και την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους η Μπάγερν κέρδισε πέναλτι για χέρι το Ντέγκενεκ, με τον Λεβαντόφσκι ν’ αναλαμβάνει την εκτέλεση κάνοντας το 0-2. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού οι Βαυαροί πέτυχαν και τρίτο τέρμα με τον Κοουτίνιο να βγάζει σέντρα για τον Τολισό που με κεφαλιά γύρισε για τον Λεβαντόφσκι κι αυτός από κοντά έκανε το 0-3. Τέσσερα λεπτά αργότερα ακόμα ένα γκολ για την Μπάγερν με τον Παβάρ να βγάζει σέντρα και τον Λεβαντόφσκι να προλαβαίνει και τον Μπόριαν και με κεφαλιά να κάνει το 0-4 συμπληρώνοντας χατ-τρικ! Στο 68′ Λεβαντόφσκι και Πέρισιτς έπαιξαν εξαιρετικά το «1-2» με τον Κροάτη να περνά υπέροχα για τον Πολωνό που με ωραίο πλασέ έκανε το 0-5! Στις καθυστερήσεις ο Πέρισιτς πέρασε ωραία για τον Τιάγκο που με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-6!

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπόριαν, Γκόμπελιτς, Ντέγκενεκ, Μιλούνοβιτς, Ρόντιτς, Κάνιας (61′ Βούλιτς), Πέτροβιτς (76′ Ίβανιτς), Βουκάνοβιτς, Μάριν, Ματέο Γκαρθία (69′ Πάβκοβ), Μποάκι

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Παβάρ, Χάβι Μαρτίνεθ (68′ Κίμιχ), Μπόατενγκ, Ντέιβις, Τολισό, Τιάγκο, Γκορέτσκα, Κομάν, Κοουτίνιο (60′ Πέρισιτς), Λεβαντόφσκι (77′ Μίλερ)

Διαβάστε επίσης

Back to top button