ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τα «δύο όπλα» που μπαίνουν στη «φαρέτρα» του Γρηγορίου!

Κομβικές είναι οι επιστροφές του Λάζαρ Ρόμανιτς και του Κρίστοφερ Νούνιες για τον ΠΑΣ Λαμία. #slgr #lamiafc #LazarRomanic #ChristopherNunez #slgrinterwetten #season2021_2022

Κομβικές είναι οι επιστροφές του Λάζαρ Ρόμανιτς και του Κρίστοφερ Νούνιες για τον ΠΑΣ Λαμία. #slgr #lamiafc #LazarRomanic #ChristopherNunez #slgrinterwetten #season2021_2022

Στη Ριζούπολη πέτυχε το μίνιμουμ. Όπως δήλωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου, η Λαμία πήγε για δύο αποτελέσματα και πήρε τελικά την ισοπαλία.

Με τόσες απουσίες σημαντικών παικτών, αυτό που την ένοιαζε αρχικά ήταν το να μη χάσει. Το κατάφερε και προχωράει. Ρόμανιτς και Νούνιες πήραν χρόνο συμμετοχής και σταδιακά θα βρουν τα πατήματά τους.

Πρόκειται για δύο πολύ σημαντικές επιστροφές, δύο παίκτες που μπορούν να αλλάξουν επιθετικά τη Λαμία. Αμυντικά με την τριάδα οι «κυανόλευκοι» έχουν δέσει αρκετά. Δύο clean sheets σε τρία ματς και κόντρα στον Παναθηναϊκό οι φάσεις που δέχτηκαν δεν ήταν πολλές. Τα δύο από τα τρία τέρματα, άλλωστε, μπήκαν στο φινάλε του αγώνα.

Δημιουργικά, όμως, είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει πρόβλημα. Ένας από τους βασικότερους λόγους έχει να κάνει με το γεγονός πως οι περισσότεροι δεν έχουν το απρόβλεπτο στο παιχνίδι τους. Νούνιες και Ρόμανιτς το διαθέτουν. Ο δεύτερος έχει ταχύτητα και πηγαίνει στο ένας με έναν, ο πρώτος την κάθετη κίνηση και πάσα.

Ακολουθούν σημαντικά ματς για πρωτάθλημα και Κύπελλο και στη Λαμία περιμένουν πως οι δύο προαναφερθέντες παίκτες είναι εκείνοι που θα την βοηθήσουν να ξεμπλοκάρει στην παραγωγή φάσεων. Κλείνοντας, με τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζουν Μανούσος και Καραμάνος τα κουκιά ήταν ούτως ή άλλως πολύ μετρημένα μεσοεπιθετικά. Τουλάχιστον τώρα υπάρχουν άλλες δύο επιλογές και μάλιστα σημαντικές.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button