Άλλα αθλήματα

Ντέρμπι δικεφάλων στα πλέι οφ

Δύο εβδομάδες μετά τον τελικό του κυπέλλου ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αναμετρώνται ξανά (18:00, ERT Sports 5) αυτή τη φορά για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Δύο εβδομάδες μετά τον τελικό του κυπέλλου ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αναμετρώνται ξανά (18:00, ERT Sports 5) αυτή τη φορά για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Η γηπεδούχος ΑΕΚ προέρχεται από την κατάκτηση του EHF European Cup κόντρα στην Ίσταντς και η ψυχολογία των παικτών είναι στα ύψη. Η Ένωση έχει μεγάλο στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος για να επιτύχει το πρώτο τρεμπλ στην ιστορία του ελληνικού χάντμπολ.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας επέλεξε στην αποστολή τους: Bauer, Janca, Αραμπατζή, Τζηρά, Δομπρή, Νικολαΐδη, Kosanovic, Μυλωνά, Κοτσιώνη, Αθανασάκο, Παπαδιονυσίου, Nuic, Αραπακόπουλο, Buneta, Καλόμοιρο, Κεδέρη.

Ο Γιάννης Καλόμοιρος δήλωσε στο aek.gr: «Ξεκινάμε ατα play off ενάντια στην ομάδα του ΠΑΟΚ, μια ομάδα που μας δυσκόλεψε στον τελικό του κυπέλλου. Έχουμε αφήσει πίσω μας τη μεγάλη επιτυχία της Ευρώπης και είμαστε προσηλωμένοι πλέον στον επόμενο μεγάλο μας στόχο που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα και το τρεμπλ».

Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη τερμάτισε πρώτος και αήττητος στον βόρειο όμιλο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Στόχος της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν είναι άλλος από τη συμμετοχή στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα των πλέι οφ

1η αγωνιστική ΣΚ 5-6/6
ΑΕΚ- ΠΑΟΚ
Διομήδης Άργους- BiancoMonte Δράμα 26-22

2η αγωνιστική Τετάρτη 9/6
BiancoMonte Δράμα – ΑΕΚ
ΠΑΟΚ- Διομήδης Άργους

3η αγωνιστική ΣΚ 12-13/6
ΠΑΟΚ- ΑΕΚ
BiancoMonte Δράμα – Διομήδης Άργους

4η αγωνιστική Τετάρτη 16/6
ΑΕΚ- BiancoMonte Δράμα
Διομήδης Άργους- ΠΑΟΚ

Τελικοί

1ος τελικός Τρίτη 22/6
2ος τελικός Σάββατο 26/6
3ος τελικός Τετάρτη 30/6 (αν χρειαστεί)

Η βαθμολογία των πλέι οφ
1. ΑΕΚ 3 (66-54)
2. Διομήδης Άργους 3 (80-88)
3. ΠΑΟΚ 3 (50-49)
4. Δράμα 1 (76-76)

* Διομήδης Άργους και Δράμα έχουν ματς περισσότερο

** Στη βαθμολογία των πλέι οφ οι ομάδες έχουν μεταφέρει τα μεταξύ τους αποτελέσματα

*** Στους τελικούς του πρωταθλήματος θα προκριθούν οι δύο πρώτες ομάδες μετά το τέλος του πλέι οφ. Η πρώτη της βαθμολογίας θα έχει και το πλεονέκτημα έδρας.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button