ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Με αυτούς έρχεται στη Λαμία ο ΟΦΗ!

Δείτε την αποστολή του ΟΦΗ για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία.

Δείτε την αποστολή του ΟΦΗ για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία.

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, o ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ στις 18:15 στο «Αθανάσιος Διάκος» με στόχο το πρώτο θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα.

Πριν από λίγα λεπτά, η κρητική ομάδα ανακοίνωσε την αποστολή της για τον αυριανό αγώνα και μέσα σε αυτήν δεν βρίσκεται ο Ζοάο Φιγκεϊρέδο, καθώς ο Βραζιλιάνος φορ πουλήθηκε σε ομάδα από τα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

Ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (19/9) η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εκτός έδρας αγώνα με την Λαμία (20/9, 18:15), με προπόνηση που έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε για μια ακόμη ημέρα ο Γιώργος Σουρνάκης, λόγω ίωσης αλλά και ο Felipe Souza, ο οποίος είχε πονοκέφαλο και πήρε άδεια από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, άσκηση μεταβιβάσεων και παιχνίδι κατοχής σε μικρούς χώρους.

Στην αποστολή ο Γιώργος Σίμος συμπεριέλαβε τους παρακάτω 21 ποδοσφαιριστές: Waterman, Σωτηρίου, Σηφάκης, Weiss, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Selimovic, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Mellado, Neira, Μίγγος, Sakor, Στάικος, Nabi, Sardinero, Γρίβας, Νοικοκυράκης, Solis, Γκαργκαλατζίδης.

Διαβάστε επίσης

Back to top button