FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Με μία απουσία η σημερινή «κυανόλευκη» προπόνηση!(pics)

Εκτός την αποχώρηση του Νίκου Τσούκαλου από την σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Λαμία, είχαμε μία ακόμη απουσία.

Υπό βροχή πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στην βασή του και συνεχίζει τις προπονήσεις-προετοιμασία έτσι ώστε να είναι έτοιμος για την έναρξη της νέας σεζόν.

Για την αποχώρηση του Νίκου Τσούκαλου από την προπόνηση σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο, όμως είχαμε και μία άλλη απουσία. Αυτή του Ντέιβιντ Άντρονικ, ο οποίος ούτε στο φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίστηκε αλλά ούτε σήμερα έλαβε μέρος στην προπόνηση της ομάδας.

Ο διεθνής Μολδαβός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaSports αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πίσω μέρος του ποδιού του και για αυτό δεν αγωνίστηκε στο μοναδικό φιλικό του Καρπενησίου ενώ δεν παίρνει μέρος και στις προπονήσεις της ομάδας.

Τώρα, στα της προπόνησης η ομάδα αφού έκανε το ζέσταμά της, ακολούθησαν οι καθιερωμένες διατάσεις και έπειτα οι «κυανόλευκοι» έκαναν ασκήσεις με πάσες και ταχύτητες.

Έπειτα, χωριστήκανε σε δύο ομάδες και παίξανε ένα είδους «διπλό» με μία πάσα όμως ενώ μετά παίξαν και πάλι χωρισμένοι σε δύο ομάδες δύο 8λεπτα παιχνίδια, με τον Μπάμπη Τεννέ να αλλάζει πρόσωπα και θέσεις σε αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Η προπόνησης ολοκληρώθηκε με τρέξιμο για χαλάρωμα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button