ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Τζιανλούκα Φέστα!

Σήμερα στις 20:00 ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί στους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της SuperLeague 1. #slgr #lamiafc #pasgianninafc #προϊστορία #matchday #season2022_2023

Σήμερα στις 20:00 ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί στους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της SuperLeague 1. #slgr #lamiafc #pasgianninafc #προϊστορία #matchday #season2022_2023

Τους πρώτους του ή τον πρώτο βαθμό θέλει να πάρει σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία και η 2η αγωνιστική τον φέρνει αντιμέτωπο με τον ΠΑΣ Γιάννινα του Θανάση Στάικου.

Πρόκειται για μία ακόμη δύσκολη αναμέτρηση για τους «κυανόλευκους» και δυστυχώς οι απουσίες που έχει ακόμη η Λαμία… την κάνει πιο δύσκολη.

Όμως, εκτός από τις απουσίες ο Φέστα είδε και αρκετούς ποδοσφαιριστές που ήταν «εκτός μάχης» στην πρεμιέρα να επιστρέφουν και θέτουν υποψηφιότητα για τη βασική ενδεκάδα.

Και μιας και είπαμε και ενδεκάδα, ας πάμε να προσεγγίσουμε την πιθανή ενδεκάδα της Λαμίας για τη σημερινή «μάχη».

Η λογική λέει πως ο Φέστα θα κρατήσει το σύστημα με το οποίο ξεκίνησε τον αγώνα της πρεμιέρας με την ΑΕΚ, δηλαδή το 3-4-1-2.

Σε σύγκριση με εκείνη την ενδεκάδα αναμένεται να δούμε αρκετές αλλαγές.

Στο τέρμα θα επιστρέψει ο Μπόγιαν Σαράνοφ ο οποίος θα πάρει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού ενώ μπροστά του στην τριάδα της άμυνας θα δούμε τους Τζανετόπουλο, Αντέτζο και κατά πάσα πιθανότητα τον Σιμόν αντί του Κορνέζου καθώς χρειάζεται και ένας πιο γρήγορος σε σχέση με τους άλλους αμυντικούς για το συγκεκριμένο σχήμα.

Στο κέντρο ο Μπεχαράνο και ο Τζανδάρης θα πάρουν θέση ως αμυντικά χαφ, ενώ στα άκρα στο ένα θα βρίσκεται ο Γκοράνοφ και στο άλλο είτε ο Προβυδάκης είτε ο Τσιλούλης.

Στη θέση του δεκαριού θα βρίσκεται ο Τομάς Ντε Βινσέντι ενώ στην κορυφή της επίθεσης υπάρχουν δύο σενάρια για τους δύο που θα αγωνιστούν. Το ένα θέλει τον Μανούσο με τον Γιακουμάκη ξεκινούν βασικοί ενώ το άλλο θέλει στη θέση του Γιακουμάκη να αγωνίζεται ο Τσιλούλης, αν τελικά δεν αγωνιστεί στο δεξί άκρο του κέντρου.

Διαβάστε επίσης

Back to top button