ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία – Ολυμπιακός: Τι περιμένουμε να δούμε σήμερα;

Τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της σεζόν θα δώσει σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία καθώς η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό, στις 20:30 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της SuperLeague 1. #slgr #lamiafc #olympiacosfc #matchday #lamiasports #slgrinterwetten #season2021_2022 #ΔΑΚΛαμίας #LAMOLY

Δύσκολο παιχνίδι για τον ΠΑΣ Λαμία και για τον Μιχάλη Γρηγορίου ο οποίος μάλιστα έχει να διαχειριστεί και την απουσία του Άνταμ Τζανετόπουλου σε συνδυασμό με την κακή εμφάνιση του Αντέτζο στο ματς της πρώτης αγωνιστικής.

Όπως όλα δείχνουν ο Έλληνας τεχνικός θα επιλέξει να αφήσει στον πάγκο τον Νιγηριανό άσσο. Πάμε όμως να δουμε πιο συγκεκριμένα τι περιμένουμε να δουμε σήμερα από τον ΠΑΣ και τον Γρηγορίου.

Ο Σαράνοφ θα είναι στο τέρμα όπως καί στο ματς με τον Βόλο ενώ στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά λογικά θα έχουμε αρκετές αλλαγές.

Τη θέση του Σκόνδρα ίσως πάρει ο Προβυδάκης ενώ στο κέντρο της άμυνας ο Βύντρα μαζί με τον Μαζουλουξή είναι το επικρατέστερο δίδυμο. Βέβαια δεν αποκλείεται να έχουμε και παραμονή του Αντέτζο στη βασική ενδεκάδα καί επιλογή του Μαζουλουξή ως δευτερο σέντερ μπακ και τον Βύντρα ως δεξί ακραίο αμυντικό.

Στα αριστερά τα πράγματα είναι πιο απλά καθώς ο Μαρτίνεθ έχει πάρει τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του.

Στο κέντρο θα δουμε τους Γκέντσογλου και Τζανδάρη με τον Τρούμπουλο να είναι αυτή τη φορά στον πάγκο και αν χρειαστεί θα χρησιμοποιηθεί.

Τη θέση στο δέκα τώρα ίσως την πάρει αυτή τη φορά ο πρωταγωνιστής του ΠΑΣ Λαμία στο Βόλο, Γκουστάβο Ταϊρόν. Ο Ισπανός άλλαξε όλη την εικόνα της ομάδας του με το που μπήκε στον αγώνα του Πανθεσσαλικού,κάτι που ίσως να θέλει να εκμεταλλευτεί ο Γρηγορίου και σε αυτό το ματς. Βέβαια δεν αποκλείεται να δουμε στο κέντρο και τον Νούνιες με τον Τζανδάρη και τον Ταϊρόν ως οργανωτή.

Στα άκρα ο Ρόμανιτς θα είναι από τη μία πλευρά και ο Ελευθεριάδης από την άλλη ενώ θέση στη βασική ενδεκάδα διεκδικεί και ο Μανουσάκης. Στην κορυφή της επίθεσης θα δουμε τον Καραμάνο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button