FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Μάκη Χάβου

Η μόνιμη στήλη πριν από κάθε αγώνα του ΠΑΣ Λαμία, είναι και πάλι εδώ…

Λοιπόν! Τις προηγούμενες ημέρες, γράψαμε ένα άρθρο στο σάιτ μας, το οποίο είχε τον τίτλο «Ροτέισον άμεσα». Στο άρθρο αυτό, τονίζαμε το εξής για εμάς και για αρκετούς φιλάθλους λογικό. Ποιο είναι αυτό; Η ομάδα είναι κουρασμένη, αρκετοί παίκτες δεν έχουν πάρει ανάσες και η ομάδα χρειάζεται ροτέισον.

Να μείνουν στον πάγκο μερικοί βασικοί, σε έναν αγώνα που αφορά το Κύπελλο, έναν θεσμό που έχει δεύτερη θέση «στην καρδιά του» ΠΑΣ Λαμία και να πάρουν ευκαιρίες ορισμένοι που ίσως να έχουν αδικηθεί αρκετά φέτος.

Όπως και να έχει, στη γνωστή μας στήλη, που αφορά την πιθανή ενδεκάδα θα δώσουμε αυτή την φορά τους έντεκα ποδοσφαιριστές που θα έπαιζαν αν ο προπονητής της «κυανόλευκης» ομάδας έκανε ροτέισον.

Στο τέρμα σίγουρα θα μπορούσε να παίξει ο Κατσίκας, αλλά ο Σαράνοφ θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια. Ο Μάρκ Ασίγκμπα θα παίξει δεξιά, ενώ ο Βάντερσον θα είναι αριστερά. Στο κέντρο της άμυνας, μιας και ο Πλιάτσικας δεν θα παίξει κόντρα στην Ξάνθη θα παραμείνει στην ενδεκάδα και παρτενέρ του θα είναι ο Καρυπίδης.

Στο κέντρο Σκόνδρας και Μπουλούλης θα πάρουν θέση ενώ πιο μπροστά τους θα βρίσκεται ο Πίτι. Δεξιά θα αγωνιστεί για πρώτη φορά ο Ασούμπρε, ενώ αριστερά ο Λάζαρ Ρόμανιτς. Στο κέντρο της επίθεσης θα βρεθεί ο Τάσος Καραμάνος.

Αυτή είναι η δική μας πιθανή ενδεκάδα για τον σημερινό αγώνα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button