Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Γιουβέντους για Μίλικ, Ίντερ για Κεάν»

Ένα μεταγραφικό σενάριο, το οποίο έχει ήδη σηκώσει αρκετή κουβέντα τις πρώτες ώρες του Μεγάλου Σαββάτου στην Ιταλία, παρουσιάζει η εφημερίδα «tuttosport» στο πρωτοσέλιδό της.

Ένα διπλό μεταγραφικό σενάριο, το οποίο έχει θορυβήσει ήδη αρκετό κόσμο, αναπαράγεται από τα Μέσα και συζητιέται αρκετά τις πρώτες ώρες του Μεγάλου Σαββάτου στην Ιταλία, παρουσιάζει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα «tuttosport».

Πάμε, λοιπόν, να πιάσουμε ένα-ένα τα θέματα. Το ένα από τα δύο, κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Αρκάντιους Μίλικ ο οποίος πιθανότατα θα αποχωρήσει από τη Νάπολι το καλοκαίρι. Με τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν να κάνει πριν από λίγα χρόνια το ίδιο δρομολόγιο και τα σημάδια να παραμένουν… νωπά, παραμένει απορίας άξιον αν ο Πολωνός στράικερ θα επιλέξει το ίδιο και αν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει την κατακραυγή του κόσμου της Νάπολι.

Το δεύτερο σενάριο, κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Ίντερ για τον πρώην φορ της Γιουβέντους και νυν της Έβερτον, Μόιζε Κεάν. Και πιθανότατα το εν λόγω σενάριο συνδυάζεται με το έντονο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Λαουτάρο Μαρτίνες και τις αυξημένες πιθανότητες που έχει ο Αργεντινός να αποχωρήσει από το Μιλάνο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button