Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Συνεχίζει το ποδόσφαιρο ο Μίμης Μπενίσκος!

«Τέρας» αντοχής ο πρώην σέντερ φορ του ΠΑΣ Λαμία αλλά και αρκετών άλλων ομάδων... Μίμης Μπενίσκος ο οποίος στα 38 του συνεχίζει κανονικά το ποδόσφαιρο.

«Τέρας» αντοχής ο πρώην σέντερ φορ του ΠΑΣ Λαμία αλλά και αρκετών άλλων ομάδων… Μίμης Μπενίσκος ο οποίος στα 38 του συνεχίζει κανονικά το ποδόσφαιρο.

Σημαντική κίνηση ενίσχυσης για τον Πιερικό που απέκτησε τον Μίμη Μπενίσκο. Ανακοίνωσε και Χάρτσια.

Ο Πιερικός έκανε υπέρβαση με τον Μίμη Μπενίσκο, ενώ απέκτησε και τον Κωνσταντίνο Χάρτσια.

Η ανακοίνωση:

Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΜΠΕΝΙΣΚΟ ΙΩΑΚΕΙΜ. Ο Μίμης είναι γεννημένος στην Θεσσαλονίκη στις 28/09/1981 έχει ύψος 1,95 και αγωνίζεται ως επιθετικός.
Για την καριέρα του Μίμη δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά καθώς έχει αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες των επαγγελματικών κατηγοριών με ομάδες όπως ο ΑΡΗΣ, ο Εθνικός Αστέρα, ο Θρασύβουλος, η Λαμία, ο Διαγόρας Σεβαστής κ.α.

Ευχόμαστε ολόψυχα στον Μίμη καλή επιτυχία και πάνω από όλα υγεία.

Η ανακοίνωση:

Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΧΑΡΤΣΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ. Ο Κωνσταντίνος είναι γεννημένος στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας στις 15/09/1992 έχει ύψος 1,75 και αγωνίζεται ως ακραίος μεσοεπιθετικός.

Σύντομο βιογραφικό:

Ο Κωνσταντίνος ξεκίνησε την πορεία του από τις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης και στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε Β Εθνική και Γ Εθνική. Αναφέρουμε κατά σειρά τις ομάδες που αγωνίστηκε ως σήμερα:
Αστέρας Τρίπολης, Ζάκυνθος, Βύζας Μεγάρων, Νίκη Βόλου, Παναχαïκή, .Καραïσκάκη Άρτας, Χαλκίδα, Ερμιονίδα και Κρόνο Αργυράδων.
Με ακόμη μία προσθήκη για τον σύλλογο συνεχίζουμε δυνατά. Ευχόμαστε ολόψυχα στον Κωνσταντίνο καλή επιτυχία, πάνω από όλα υγεία και με πολλά γκολ.

πηγή: mikriliga.com

Διαβάστε επίσης

Back to top button