ΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

“Στραβοπάτημα” στην πρεμιέρα για την Κ19!

"Βαριά" ήττα στην πρεμιέρα για την ομάδα Κ19 του ΠΑΣ Λαμία.

“Βαριά” ήττα στην πρεμιέρα για την ομάδα Κ19 του ΠΑΣ Λαμία.

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Superleague Υποδομών, ο ΠΑΣ Λαμία Κ19 υποδέχθηκε την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού στο γήπεδο του Λιανοκλαδίου.

Η ομάδα της Φθιώτιδας δεν έκανε καλή εμφάνιση και ηττήθηκε δίκαια με 0-4 σκορ.

Ανά διαστήματα οι κυανόλευκοι προσπάθησαν να απειλήσουν και να δημιουργήσουν ευκαιρίες όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Το ματς:

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς στο 4′ και έπειτα από συνεχόμενη πίεση του Παναθηναϊκού, ήρθε το 0-1.

Ο Τζαβιδας έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Σούλτσε με κεφαλιά εξ επαφής άνοιξε το σκορ.

Η ομάδα του Λάκη Παπανικολάου προσπάθησε μετά το γκολ να ισορροπήσει το παιχνίδι, όμως τα λάθη στη μεσαία γραμμή κυρίως, δεν του το επέτρεψαν.

Στο 15′ ήρθε το πρώτο σουτ του ΠΑΣ Λαμία στο παιχνίδι, όταν ο Τρούμπουλος μετά από δική του προσωπική ενέργεια, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Ηλιάδης δοκίμασε ένα σουτ από μακρινή απόσταση με τον τερματοφύλακας του ΠΑΣ να είναι σε ετοιμότητα όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Ο Παναθηναϊκός απείλησε και πάλι με εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του ΠΑΣ Λαμία, όμως ο Σόμογλου έδιωξε τη μπάλα σε πλάγιο άουτ.

Σέντρα του Βαγιανίδη από τα δεξιά, ο Αθανασακόπουλος βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή της Λαμίας αλλά πλάσαρε άουτ.

Στο 39′ δυστυχώς έγινε το 0-2 για τον Παναθηναϊκό, ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ηλιάδη. Το πέναλτι έκανε ο Μητσόπουλος, ο οποίος αντίκρισε την κίτρινη κάρτα του διαιτητή.

Το ημίχρονο έληξε με τον φιλοξενούμενο να προηγείται και να έχει και τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Η Λαμία προσπάθησε αρκετές φορές να απειλήσει με σωστή ανάπτυξη και παιχνίδι κυρίως από τα πλάγια αλλά αντιμετώπισε πρόβλημα στην μεταβίβαση της μπάλας.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δυστυχώς με γκολ για τον ΠΑΣ Λαμία… Ο Καλομοίρης δέχθηκε την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή του Σόμογλου και με προβολή κέρδισε τον τερματοφύλακα της Λαμίας.

Στο 52′ έγινε το 0-3…

Η Λαμία και πάλι προσπάθησε να απειλήσει, με τον Παπανικολάου να περνάει στο παιχνίδι τον Φουσέκη παίζοντας με τριάδα στην επίθεση δημιουργώντας ορισμένες καλές ευκαιρίες.

Στο 65′ ο Νικολόπουλος έκανε το συρτό σουτ εκτός της περιοχής, η μπάλα κόντραρε σε παίκτη της Λαμίας και πήρε πορεία προς το τέρμα όμως ο βοηθός διαιτητή σταμάτησε τη φάση για οφ σάιντ.

Στο 71′ ήρθε το 0-4 όταν ο Τουρκοχωρίτης σούταρε δυνατά, ο Σόμογλου απομάκρυνε όμως ο Βαγιανίδης πήρε το ριμπάουντ και σημείωσε ένα ακόμη γκολ για την ομάδα του.

Το 0-4 έμεινε έως το τέλος του αγώνα με την κυανόλευκη ομάδα να ξεκινάει με ήττα το νέο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

dav
dav

Διαβάστε επίσης

Back to top button