Uncategorized

Αρχίζει ο Β΄γύρος της ΕΚΟ Basketball League!

Το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, την Κυριακή (5/1, 21:30) ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ, η οποία είναι και η πρώτη του δεύτερου γύρου της κανονικής περιόδου.

Η Ένωση ακολουθεί από απόσταση τριών βαθμών τον προωτοπόρο Παναθηναϊκό και μπροστά στο φίλαθλο κοινό της θα τα δώσει όλα για να μειώσει στους δύο βαθμούς την απόσταση που τη χωρίζει από το «ρετιρέ».

Ντεμπούτο με τη φανέλα της Ένωσης αναμένεται να πραγματοποιήσει κόντρα στους «πράσινους» ο Τζεράι Γκραντ, κι ενώ οι «κιτρινόμαυροι» έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς στις 31 Δεκεμβρίου.

Ο Παναθηναϊκός μετά το μακρινό ταξίδι στο Καλίνινγκραντ και τη «μάχη» με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα και θα τα δώσει όλα απέναντι στο σύνολο του Ηλία Παπαθεοδώρου, με στόχο την 13η νίκη του.

Ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει με χαρακτηριστική άνεση στην πρεμιέρα, επικρατώντας με 89-68 της Ένωσης.

Νωρίτερα, την Κυριακή (5/1, 17:45), στη Θεσσαλονίκη, διεξάγεται το ντέρμπι ουραγών ΠΑΟΚ-Άρης, στην Πυλαία. Οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης είναι ισόβαθμες στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα (3 νίκες – 10 ήττες) και φλερτάρουν με τον υποβιβασμό στην Α2.

Nτεμπούτο με τη φανέλα του «Δικέφαλου του Βορρά» θα κάνει ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ και ΝΒΑερ Μπόμπι Μπράουν. Στην πρεμιέρα, ο Άρης είχε νικήσει 85-82 στην παράταση στο Αλεξάνδρειο, με τον «Δικέφαλο» να θέλει… εκδίκηση μέσα στην έδρα του.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Back to top button