Uncategorized

Ένας άλλος ΠΑΟΚ για μία νέα αρχή!

Το… restart θέλει να κάνει απόψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει να δώσει απαντήσεις με νίκη επί του Παναθηναϊκού για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα.

Τέλος στις κακές εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων θέλει να δώσει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (21:30, Cosmote Sport 1).

Μετά την ήττα αλλά και την εμφάνιση στο Ολυμπιακό Στάδιο υπήρξε συσπείρωση στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο, ούτως ώστε να ξεπεραστεί η αγωνιστική κρίση των τελευταίων ματς.

Σίγουρα επικρατεί προβληματισμός, αλλά τώρα όλοι θέλουν να αποδείξουν πως είναι μία γροθιά και από σήμερα να δώσουν τέλος σε αυτή την κρίση.

Πρώτα από όλα, ο Αμπέλ Φερέιρα θα κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ζητώντας από τους παίκτες να δώσουν απαντήσεις ως νταμπλούχοι της περσινής σεζόν και να κάνουν την αντεπίθεσή τους.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Βιεϊρίνια, ΄Ίνγκασον, Βαρέλα και Γιαννούλη.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστεί ο Μίσιτς και ο Ντόουγκλας, με τον Μπίσεσβαρ και τον Λημνό στα πλάγια. Ο Πέλκας θα παίξει ως δεκάρι και στην κορυφή της επίθεσης ο Σφιντέρσι.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Παπαδόπουλος, Ροντρίγκο, Μιχαηλίδης, Μαουρίσιο, Εσίτι, Λάμπρου και Άκπομ. Εκτός έμειναν οι Ζίβκοβιτς και ο Λέο Μάτος.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button