Γενικά

Π. Στασινός: “H Λαμία τα έχασε όλα γιατί κάποιοι κοίταζαν το ατομικό τους συμφέρον” – ΒΙΝΤΕΟ, ΗΧΗΤΙΚΟ

"Δυστυχώς οι συμβάσεις δεν τηρούνταν ενώ μία εβδομάδα πριν την αλλαγή της ηγεσίας στον Δήμο, η προηγούμενη Δημοτική Αρχή προχώρησε σε συμφωνίες με τους επιχειρηματίες, αναπροσαρμόζοντας τα μισθώματα."

ε μια περιοχή που έχει τέσσερις κυβερνητικούς βουλευτές, έναν εκ των οποίων στην νευραλγική θέση του Υπουργού Οικονομικών, ελπίζουμε πως θα γίνουν τα βήματα που πρέπει από το κράτος, για την επίλυση των ζητημάτων που αφορούν στην επανεκκίνηση της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, δήλωσε σήμερα στο ΡΑΔΙΟ Λαμία και στην εκπομπή “Αεράτοι”, ο αντιδήμαρχος της πόλης μας Παναγιώτης Στασινός.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την εκπομπή
-Μπορείτε να ακούσετε ακόμη και αν κλείσετε την οθόνη του κινητού σας 

Μέχρι τα όρια του θράσους φτάνει η διαχείριση των Δημοτικών Επιχειρήσεων από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, υπογράμμισε ο κ. Στασινός αναφερόμενος  στην περίπτωση του Τουριστικού Περιπτέρου του Αγίου Λουκά.

“Δυστυχώς οι συμβάσεις δεν τηρούνταν ενώ μία εβδομάδα πριν την αλλαγή της ηγεσίας στον Δήμο, η προηγούμενη Δημοτική Αρχή προχώρησε σε συμφωνίες με τους επιχειρηματίες, αναπροσαρμόζοντας τα μισθώματα. Η Λαμία πρέπει να κάνει επανεκκίνηση. Οι δείκτες της οικονομίας και του τουρισμού αποδεικνύουν ότι η πόλη μας έχει μείνει πολύ πίσω γιατί κάποιοι διοικούσαν σκεπτόμενοι μόνο το προσωπικό τους συμφέρον.  Στόχος της νέας Δημοτικής Αρχής είναι να διορθώσει τα κακώς κείμενα και τα επόμενα βήματα της πόλης, να είναι προς τα εμπρός” κατέληξε ο κ. Στασινός.

Δείτε και ακούστε την συνέντευξη του αντιδημάρχου σε αποσπάσματα

Απόσπασμα 1

Διαβάστε επίσης

Back to top button