Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ο Αλέξις έδωσε το φιλί της ζωής στον Μουρίνιο (vids)

Η Γιουνάιτεντ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο κόντρα στη Νιούκαστλ, αλλά στο τέλος πήρε μια μεγάλη νίκη με 3-2 πετυχαίνοντας απίστευτη ανατροπή.

PREMIER LEAGUE-8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: 3-2

Γήπεδο: Ολντ Τrάφορντ

Μια διπρόσωπη Γιουνάιτεντ που στο πρώτο ημίχρονο ήταν θλιβερή και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 10’, κατάφερε να πάρει μια μεγάλη νίκη με 3-2 χάρις σε γκολ του Αλέξις Σάντσες στο 90ο λεπτό. Σώθηκε προς το παρόν ο Μουρίνιο…

Το ξεκίνημα το αγώνα ήταν καταστροφικό για τη Γιουνάιτεντ, που βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 10’.

Αρχικά στο 8’ ο Κένεντι πάτησε περιοχή, άδειασε τον Γιανγκ και με σουτ άνοιξε το σκορ ενώ στο 10’, ο Μούτο πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, όλη η άμυνα των γηπεδούχων τον κοιτούσε και ο Ιάπωνας γύρισε και σούταρε για το 0-2. Αυτή είναι και η πρώτη φορά από το 1992 που η Γιουνάιτεντ δέχτηκε 2 γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο.

Η κατηφόρα για τη Γιουνάιτεντ συνεχίστηκε, μες τη Νιούκαστλ να αγγίζει το 0-3 στο 18’, καθώς ο Σέλβεϊ έπιασε δυνατό σουτ αλλά ο Ντε Χέα έσωσε και στο επόμενο λεπτό ο Μουρίνιο έκανε αλλαγή! Ωστόσο στο 21’ οι «καρακάξες» έφτασαν ξανά κοντά στο γκολ, με τον Ντε Χέα να πέφτει και να σώζει μετά από πλασέ του Αγιόθε και στην κόντρα ο Λουκάκου έδωσε έτοιμο γκολ στον Ράσφορντ αλλά εκείνος με κεφαλιά εξ επαφής έχασε απίθανη ευκαιρία.

Οι παίκτες των «κόκκινων διαβόλων» ήταν σαν υπνωτισμένοι, η άμυνα παρέπαιε και στο 33’ μετά από γέμισμα στην περιοχή της Γιουνάιτεντ, ο Κένεντι πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Μούτο τη δεύτερη και ο Ντε Χέα έσωσε εντυπωσιακά. Στο 40’ μάλιστα ο ρέφερι αρνήθηκε καθαρό πέναλτι στη Νιούκαστλ, για χέρι του Γιανγκ και στο 42’ ο Ντουμπράβκα έπεσε και μπλόκαρε μετά από σουτ του Πογκμπά εκτός περιοχής. Στο 45+1’ δεν πήρε πέναλτι και η Γιουνάιτεντ για χέρι του Μούτο στην περιοχή

Στο 51’ η Γιουνάιτεντ έχασε απίθανη διπλή ευκαιρία. Αρχικά ο Ντουμπράβκα έπεσε και απομάκρυνε εντυπωσιακά το σουτ του Πογκμπά και στην επαναφορά ο Μάτιτς έχασε το άχαστο σε κενό τέρμα. Στο 53’ το μονοκόμματο σουτ του Μάτα κόντραρε και πέρασε μόλις έξω, όπως και το σουτ του Κένεντι στο 59’ μέσα από την περιοχή.

Η Γιουνάιτεντ δεν φαινόταν ικανή να φτάσει στο γκολ αλλά στο 70’ ο Μάτα με υπέροχη εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-2 ενώ στο 74’ ο Ντουμπράβκα έσωσε μετά από σουτ του Σμόλινγκ από κοντά. Και μάλιστα στο 76ο λεπτό ο Μαρσιάλ άλλαξε υπέροχα με τον Πογκμπά και με δυνατό σουτ έκανε το 2-2. Με τη σέντρα οι «καρακάξες» κέρδισαν κόρνερ και από το κόρνερ ο Ντιαμέ πήρε την κεφαλιά και ο Λουκάκου έσωσε στη γραμμή και στο 90ο λεπτό ο Αλέξις Σάντσες με κεφαλιά ολοκλήρωσε την επική ανατροπή για τους «κόκκινους διαβόλου».

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Μπεϊγί (19’ Μάτα), Σο, Γιανγκ, Σμόλινγκ, Μάτιτς, ΜακΤόμινεϊ (46’ Φελαϊνί), Πογκμπά, Λουκάκου, Ράσφορντ (67’ Αλέξις Σάντσες), Μαρσιάλ

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ντουμπράβκα, Λάσελς, Γέντλιν, Φερνάντες, Μανκίγιο, Ντιαμέ, Σέλβεϊ, Κένεντι, Ρίτσι, Αγιόθε Πέρεθ (89’ Χοσελού), Μούτο.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button