FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Συνεχίζεται η αναζήτηση επιθετικού…

Η χειμερινή μεταγραφική περιόδο έχει αρχίσει και ο ΠΑΣ Λαμία έχει στο μεταγραφικό «παζάρι» για να αναζητήσει τους στόχους του.

Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΣ Λαμία, την χειμερινή μεταγραφική περιόδο η οποία έχει ξεκινήσει.

Η θέση στην οποία υπάρχει προτεραιότητα για τον ΠΑΣ είναι βέβαια στη θέση της επίθεσης. Ειδικά μετά την αποχώρηση του Μακόλεϊ Κρισάντους και του Αλεξάντερ Ντακόλ.

Βέβαια, υπάρχει και η επίλογή να ενισχυθεί η ομάδα και στα άκρα, με μια απόκτηση ενός εξτρέμ ή ποδοσφαιριστή που μπορεί να παίξει στα άκρα του κέντρου. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε παραπάνω πληροφορία για το που βρίσκεται το θέμα του Λεονάρντο Μπάιμα, ο οποίος μέχρι πρότινος έκανε προπονήσεις με την ομάδα κανονικά.

Τώρα, όσο αφορά τις άλλες θέσεις, αν αποκτηθεί τελικά κεντρικός αμυντικός, τότε ο Μάρκ Ασίγμπα θα επιστρέψει στην φυσιολογική του θέση στο δεξί άκρο της άμυνας (καλύπτοντας έτσι και εκείνη την θέση) ενώ αν δεν αποκτηθεί τότε ο Γκανέζος θα παραμείνει στη θέση δίπλα στον Αναστασιάδη.

Τέλος, αν η Λαμία κινηθεί για την απόκτηση αμυντικού χαφ, τότε ο Σουλεϊμόν Όμο θα «γυρίσει» σε θέση στόπερ (κάτι που έχει γίνει αρκετές φορές και πέρυσι αλλά και φέτος για το πρωτάθλημα της SuperLeague).

Αν τώρα δεν αποκτηθεί, ο Όμο θα παραμείνει στη θέση του δίπλα σε Μάρκο Μπλάζιτς και Νίκο Αναστασόπουλο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button