Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Βράβευσε τους εθελοντές και τις εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού η Κοξένογλου!

Η αναπληρώτρια πρόεδρος της Super League Κάτια Κοξένογλου τίμησε τις εθελόντριες και τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού.

Η αναπληρώτρια πρόεδρος της Super League  Κάτια Κοξένογλου τίμησε τους εθελοντές Σαμαρείτες, διασώστες και ναυαγοσώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.), σε εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, σε μια κίνηση ελάχιστης ανταμοιβής για την καθοριστική συμβολή των εθελοντριών και των εθελοντών στο έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Στο πλαίσιο αυτό, η κ. Κάτια Κοξένογλου εκπροσωπώντας τη διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος, τη Super League, αλλά και την ΠΑΕ Ατρόμητος, στην οποία είναι αντιπρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος, παρέδωσε τιμητικές διακρίσεις σε εθελόντριες και εθελοντές, τόσο για το έργο που έχουν προσφέρει, όσο και για τα χρόνια που υπηρετούν αφιλοκερδώς και με απεριόριστη διάθεση προσφοράς στην Κοινωνία και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Η αναπληρώτρια πρόεδρος της Super League Κάτια Κοξένογλου σημείωσε σχετικά:

“H Super League στέκεται αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία που αποσκοπεί στο κοινό καλό και η συνεργασία της διοργανώτριας αρχής του Πρωταθλήματος με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό είναι θεμελιώδους σημασίας.

Οφείλουμε παράλληλα να συγχαρούμε τις εθελόντριες και τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, για την αρωγή που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο, δίνοντας το παράδειγμα σε όλους μας”.

Διαβάστε επίσης

Back to top button