ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αποστολή εξετελέσθη για τον Κωστίκα!

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε φέτος δανεικός στον ΑΠΟ Αταλάντης και αναμένεται σύντομα να επιστρέψει στην ομάδα του, τον ΠΑΣ Λαμία.

Αποστολή εξετελέσθη για τον Βασίλη Κωστίκα!

O 20χρονος μεσοεπιθετικός έκανε το καθήκον του στην Αταλάντη και είναι έτοιμος να επιστρέψει στις προπονήσεις του ΠΑΣ Λαμία.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Αταλάντης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ολοκληρώθηκαν (πρώιμα λόγω κορωνοϊού) και μαζί ολοκληρώθηκε και ο δανεισμός του Βασίλη Κωστίκα από τον ΠΑΣ Λαμία στην ομάδα της Λοκρίδας. Oι Λοκροί μάλιστα ευχαρίστησαν με ανακοίνωσή τους την ομάδα μας για τον δανεισμό του.

Ο μικρός aποφασίστηκε τον περασμένο Γενάρη να δοθεί δανεικός στην Αταλάντη ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να δείξει το ταλέντο του, πράγμα το οποίο έπραξε σε μεγάλο βαθμό αφού πρόλαβε να αγωνιστεί σε 6 παιχνίδια σκοράροντας 2 φορές και μοιράζοντας ισάριθμες ασίστ, έχοντας καλό πρόσωπο σε όσα παιχνίδια αγωνίστηκε.

Πλέον επιστρέφει στην ομάδα του, με την οποία έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και θα προπονείται σε γκρουπ όπως έχει διαμορφωθεί το πρόγραμμα βάσει των κανονισμών του Υπουργείου, χωρίς ωστόσο να έχει δικαίωμα συμμετοχής στα play out.

O νεότερος σκόρερ της ομάδας μας θα βρίσκεται και φέτος εκτός απροόπτου στην προετοιμασία της ομάδας με στόχο φυσικά να αποδείξει στο τεχνικό επιτελείο ότι αξίζει να φορά τη φανέλα της Λαμίας, κάτι το οποίο για τον ίδιο αποτελεί μέγιστη τιμή όπως είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό στο Τρίο Μπελκάντο.

Πηγή: lamiara. gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button