Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυο σημεία με απόδοση 6.60 στο Τουρκμενιστάν

Οι στοιχηματικές επιλογές του in2sports από τον Άρη Λιάπη στο Lamiasports.

Το σημαντικότερο από τα πολλά προβλήματα στο ποδόσφαιρο που θα αφήσει πίσω της αυτή η μεγάλη διακοπή στις ομάδες είναι τα οικονομικά τους. Πιο συγκεκριμένα οι ομάδες είναι αναγκασμένες να ξεχάσουν τις μεγάλες χορηγίες που έπαιρναν για αρκετό καιρό, να κάνουν τους προϋπολογισμούς τους χωρίς τα έσοδα από τα εισιτήρια ( Τουλάχιστον για φέτος) και φυσικά να αφήσουν στην άκρη κάθε σκέψη για μεταγραφές εκατομμύριων όπως τα προηγούμενα χρόνια.

Ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την μεταγραφική περίοδο τού φετινού καλοκαιριού ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ εργάζονται πάνω σέ αυτό με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχουν σκέψεις για μία μεταγραφή περίοδο 3 μηνών η οποία θα ξεκινάει με το τέλος των εγχώριων πρωταθλημάτων και θα τελειώνει έως και την 4 αγωνιστική μερικών.

Να σημειωθεί εδώ ότι το καλεντάρι για φέτος έχει έναρξη των ευρωπαϊκών διοργανώσεων με το τέλος των εγχώριων πού σημαίνει ότι θα υπάρχει ανοιχτή μεταγραφική περίοδο κατά την διάρκεια του φετινού, champions League και Europe league.

Στοιχηματικά σήμερα η στήλη θα μείνει πιστή στο πρωτάθλημα πού Τουρκμενιστάν με δύο αναμετρήσεις στις 16:00 ανάμεσα στις Ασγκαμπατ – Ενερτζετικ και τις Μπάλκαν – Κουπετντακ

Εχθές 22/5 πέρασαν και οι δυο προτάσεις της στήλης σε Bundesliga και Bundesliga 2

ΧΕΡΤΑ – ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

1 (4-0 ΤΕΛ) ✅

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ – ΑΟΥΕ

G/G (1-1 ΤΕΛ) ✅

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις εδώ από το in2sports

Διαβάστε επίσης

Back to top button