Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Προβάδισμα για τη Δάφνη / «Παίζεται» η πρόκριση!

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Β΄ Φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Φθιώτιδας ο Α.Ο Στυλίδας υποδέχθηκε στο γήπεδο του Νέου Κρικέλλου ως τυπικά γηπεδούχος τη Δάφνη Λιβανατών.

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Β΄ Φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Φθιώτιδας ο Α.Ο Στυλίδας υποδέχθηκε στο γήπεδο του Νέου Κρικέλλου ως τυπικά γηπεδούχος τη Δάφνη Λιβανατών.

Με σκόρερς τους Χρήστο Βαρυπάτη και τον Βελέτζα, η Δάφνη Λιβανατών κέρδισε με 1-2 τη Στυλίδα στο Νέο Κρίκελλο, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των προημιτελικών του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Φθιώτιδας.

Ρεπορτάζ Νίκος Σκαρμούτσος:

Στο 3′ Μετά από στρωτή σέντρα του Νουράι ο Χρήστος Βαρυπάτης βρέθηκε μόνος του στην περιοχή της Στυλίδας και άνοιξε το σκορ.

Στο 18′ Μια σέντρασουτ από τον Βαγγέλη Μαρκόπουλο με τον τερματοφύλακα της Στυλίδας να απομακρύνει σε κόρνερ.

Στο 20′ Ένα σουτ εκτός περιοχής από τον Βαρυπάτη που δεν απείλησε ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα της Δάφνης, ο οποίος μπλόκαρε.

Στο 37′ Μετά από σέντρα ο Μιχαηλίδης έπιασε μια κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 55′ Μετά από πάσα του Ναουράι ο Ντζιός έφυγε στην κόντρα μπήκε στην περιοχή σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα γκολποστ του Κοκονδύνη.

Στο 61′ Μετά από μια βαθιά μπαλιά ο Ναουράι έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Στυλίδας βρέθηκε φάτσα με το τέρμα σούταρε, αλλά είδε την μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γιόβα.

Στο 68′ ο Καραπέτσας έφυγε από τα πλάγια και όταν έφτασε στην κορυφή της περιοχής σούταρε και η μπάλα κατέληξε στην απέναντι γωνία της εστίας του Γιοβά για το 1-1.

Μετά από μια μονομαχία η μπάλα κατέληξε στον Ντζιό, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και κέρδισε πέναλτι από τον Μάγιο. Πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Βελέτζας και διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Διαβάστε επίσης

Back to top button