Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

#Πάμε_Κουβά με τα παιχνίδια της Α΄Φθιώτιδας

Δύσκολο το έργο μου σήμερα, καθώς η 15η αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας περιλαμβάνει ματσάρες! #Πάμε_Κουβά #Α_Φθιώτιδας #ΕΠΣΦθιώτιδας

Δύσκολο το έργο μου σήμερα, καθώς η 15η αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας περιλαμβάνει ματσάρες! #Πάμε_Κουβά #Α_Φθιώτιδας #ΕΠΣΦθιώτιδας

Τέσσερις αγώνες (έχουμε δύο αναβολές) περιλαμβάνει η 15η αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας και τα πέντε είναι «φαρμάκι».

Μάλιστα, σήμερα έχουμε και το ντέρμπι των ντέρμπι όπου ο ΑΟ Στυλίδας θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό Λαμίας.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή… και τονίζω για ακόμη μία φορά πως τα προγνωστικά είναι με αρκετή δόση χιούμορ.

Κουβάαααααα έρχομαι!

Νίκη Αγ. ΠαρασκευήςΔάφνη Λιβανατών

Η μεν Αγία Παρασκευή έχει να «γευθεί» τη χαρά της νίκης αρκετές αγωνιστικές, η δε Δάφνη προέρχεται από σημαντική εντός έδρας νίκη επί του Αστέρα Σταυρού. Η Νίκη του Ανδρέα Επίσκοπου αν θέλει να ξεφύγει από τη βαθμολογική «τάφρο» που έχει πέσει θα πρέπει να «χτυπήσει» πλέον όλα τα επόμενα παιχνίδια της ειδικά μέσα στην έδρα της. Όμως, η ομάδα των Λιβανατών έχει και την εμπειρία, την ποιότητα αλλά και το μομέντουμ για να φύγει με το διπλό. Και με αυτό θα πάω, δηλαδή με τη νίκη της Δάφνης.

Α.Ε ΜαλεσίναςΡεγγίνι (ΑΝΑΒΟΛΗ)

Τη σημαντική νίκη (και μάλιστα εκτός έδρας) που έψαχνε η Μαλεσίνα τη βρήκε στην έδρα του Οπούντιου Μαρτίνου. Η ομάδα του Μάκη Ζαχαρόπουλο πέρασε «δια πυρός και σιδήρου» από το Μαρτίνο, πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης και πλέον ψάχνει την σταθερή πορεία με καλή βαθμολγική συγκομιδή έως το τέλος του πρωταθλήματος. Το Ρεγγίνι τώρα, ετοιμάζεται για τον πρώτο του αγώνα για το 2022 καθώς το προηγούμενο Σάββατο πραγματοποίησε το ρεπό του. Τα έχω ξαναπεί για το Ρεγγίνι. Είναι μία δυνατή και καλά «δεμένη» ομάδα και μπορεί να κάνει τη «ζημιά» σε οποιαδήποτε ομάδα και έδρα. Θα πάω παρόλο αυτά με την έδρα και θα επιλέξω τον άσσο της Μαλεσίνας.

Προοδευτική Λάρυμνας – Ο.Φ Ηράκλειας (ΑΝΑΒΟΛΗ)

Να συνεχίσει έτσι όπως άρχισε το 2022 θέλει η Προοδευτική Λάρυμνας και απέναντι στον Ο.Φ Ηράκλειας θα ψάξει τη νίκη και μόνο αυτή. Από την άλλη, ο σύλλογος της Ηράκλειας με τον Κώστα Ρουμελιώτη πλέον νέο προπονητή, επιβάλλεται να βρει βαθμό ή βαθμούς καθώς έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία. Δύσκολη επιλογή «πονταρίσματος» αλλά θα πως ισοπαλία… έτσι για την «βόμβα».

Α.Ε Καλυβίων Οπούντιος Μαρτίνου

Από απώλειες βαθμών προέρχονται και οι δύο ομάδες που θα αναμετρηθούν στο γήπεδο του Κρικέλλου. Τα Καλύβια, πήραν σημαντική ισοπαλία στην έδρα του Άρη Αγ. Κωνσταντίνου, αφήνοντας δύο βαθμούς, ενώ ο Οπούντιος ηττήθηκε από τη Μαλεσίνα ξεκινώντας το 2022 με ήττα. Η Α.Ε.Κ βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά της, παίρνει βαθμούς και εκτός έδρας και σίγουρα θέλει να αρχίσει να παίρνει βαθμούς και εντός έδρας. Η ομάδα του Μαρτίνου, μπορεί να πάρει πόντο ή πόντους σε οποιαδήποτε ομάδα. Σκοράρει σχεδόν σε όλα της τα παιχνίδια απλά διακρίνω μία αστάθεια στην άμυνά της. Το φέρνω απ΄έξω, απ΄έξω για να σας πω ότι είχα τη δυνατότητα θα το έπαιζα goal-goal αλλά επειδή δεν το έχω… θα πάω με το Χ!

Αστέρας Σταυρού Άρης. Αγ. Κωνσταντίνου

Η ήττα στις Λιβανάτες είχε πολλά παράπονα για τη διαιτησία από τον Αστέρα Σταυρού, το θέμα όμως είναι πως το ματς εκείνο τελείωσε… και η ομάδα του Πέτρου Καραΐσκου οφείλει να κοιτάξει τον επόμενο αντίπαλο, όπου αυτός είναι ο Άρης Αγ. Κωνσταντίνου. Ενισχυμένες μεταγραφικά και οι δύο ομάδες, αλλά ξεκάθαρα το φαβορί είναι ο Αστέρας. Ο Άρης, θέλει να κάνει τη «ζημιά» αλλά το ερώτημα είναι αν μπορεί κόντρα σε μία από τις πιο σταθερές ομάδες του πρωταθλήματος. Δεν θα δυσκολευτώ να επιλέξω σημείο και θα πάω με τον άσσο του γηπεδούχου Σταυρού.

ΑΟ ΣτυλίδαςΟλυμπιακός Λαμίας

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, τώρα που έδαφος χάνουμε. Μα τι λέω; Ποιο έδαφος χάνουν οι δύο ομάδες; (Οκ σταματάω – κακό χιούμορ). Φτάσαμε λοιπόν στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Ο πρωτοπόρος ΑΟ Στυλίδας θα υποδεχθεί τον δεύτερο Ολυμπιακό Λαμίας και τα αδέρφια Βαρυπάτη θα κοντραριστούν για ακόμη ένα ματς. Άσχετο απλά ήθελα να το αναφέρω. Η αήττητη ομάδα του Γιώργου Κυριακίδη, ακόμη και στην κακή της ημέρα και σκοράρει και κερδίζει. Από την άλλη ο Ολυμπιακός του Αχιλλέα Καμπά αν σε βρει «μπόσικο» σε «σκότωσε» με συνοπικτές διαδικασίες. Δύσκολο ματς θα είναι, ευκαιρίες θα έχουμε αλλά νομίζω ότι η ισοπαλία θα είναι το αποτέλεσμα του αγώνα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button