Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Χρειάζεται υπομονή στην υπόθεση Εκνουντού!

Αρκετή υπομονή χρειάζεται η υπόθεση του Ενκουντού στον Ολυμπιακό, ενώ κομβικό ρόλο στο όλο θέμα φαίνεται πως παίζει η περίπτωση του Μπρούμα.

Αρκετή υπομονή χρειάζεται η υπόθεση του Ενκουντού στον Ολυμπιακό, ενώ κομβικό ρόλο στο όλο θέμα φαίνεται πως παίζει η περίπτωση του Μπρούμα.

Άμεση προτεραιότητα αποτελεί για την Ολυμπιακό η ενίσχυση της επίθεσης, με την απόκτηση ενός εξτρέμ που θέλει πολύ ο Πέντρο Μαρτίνς.

Τις τελευταίες ώρες φαίνεται πως βρίσκεται σε πρώτο πλάνο η περίπτωση του Ζορζ Κέβιν Ενκουντού, με τους Πειραιώτες να βρίσκονται σε συζητήσεις με την Μπεσίκτας για τον Γάλλο ακραίο.

Ωστόσο, οι Τούρκοι επιμένουν για υποχρεωτική οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι, κάτι που δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία να κουβεντιάσουν οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Η υπόθεση το μόνο σίγουρο είναι πως απαιτεί μεγάλη υπομονή και λεπτούς χειρισμούς για να έχει θετική κατάληξη, ενώ σημαντικό ρόλο φαίνεται πως παίζει το ενδιαφέρον των «μαυραετών» για τον Μπρούμα που πέρσι αγωνίστηκε στους «ερυθρόλευκους» με τη μορφή δανεισμού από την Αϊντχόφεν.

Την ίδια στιγμή σενάρια από την Αγγλία επαναφέρουν στο προσκήνιο την περίπτωση του Ρις Νέλσον της Άρσεναλ.

Οι Λονδρέζοι θέλουν να παραχωρήσουν τον Άγγλο εξτρέμ, αφού δεν υπολογίζεται από τον Αρτέτα. Τέλος, στην Ισπανία συντηρείται το θέμα του Ρόνι Λόπες.

Το όλο πρόβλημα στη συγκεκριμένη υπόθεση αφορούσε την οψιόν αγοράς που ήθελε να βάλει η Σεβίλλη στη συμφωνία με τον Ολυμπιακό, ζητώντας 10 εκατ. ευρώ για την αγορά του παίκτη το επόμενο καλοκαίρι.

Πηγή: bwinSport- fm

Διαβάστε επίσης

Back to top button