ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το μυαλό είναι στο πρωτάθλημα αλλά έρχεται ματς Κυπέλλου!

Έρχεται ματς στη Τούμπα για τον ΠΑΣ Λαμία και χρειάζεται συγκέντρωση... #slgr1 #ΠΑΣΛαμία #Φθιώτιδα #αθλητικά_νέα #football #Στερεά_Ελλάδα #μία_πόλη_μία_ομάδα #LamiaSports #Κύπελλο_Ελλάδος #Τούμπα #ΠΑΟΚ 

Έρχεται ματς στη Τούμπα για τον ΠΑΣ Λαμία και χρειάζεται συγκέντρωση… #slgr1 #ΠΑΣΛαμία #Φθιώτιδα #αθλητικά_νέα #football #Στερεά_Ελλάδα #μία_πόλη_μία_ομάδα #LamiaSports #Κύπελλο_Ελλάδος #Τούμπα #ΠΑΟΚ

Για αυτό τον λόγο η ομάδα αναμένεται σύντομα να ξεκινήσει την προετοιμασία της, για τον πρώτο της αγώνα φέτος στο Κύπελλο Ελλάδος και παρόλο που το μυαλό γενικά είναι στο πρωτάθλημα και στην εξασφάλιση της παραμονής, τώρα καλείται να επικεντρωθεί στο ματς της Τούμπας.

Η κληρωτίδα, την περασμένη Παρασκευή, έφερε αντίπαλο του ΠΑΣ τον ΠΑΟΚ, ο οποίος στην προηγούμενη φάση είχε «πετάξει εκτός» Κυπέλλου την ΑΕΛ με τελικό σκορ 7-1.

Ο αγώνας για την 7η φάση του Κυπέλλου, έχει οριστεί για την Τετάρτη 10/2 στις 19:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Η ματαίωση του αγώνα για το πρωτάθλημα και την 21η αγωνιστική της SuperLeague 1, κόντρα στην ΑΕΛ από τη μία κράτησε ξεκούραστους τους παίκτες της Λαμίας, από την άλλη όμως χάθηκε μία μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει τους Θεσσαλούς, να τους αφήσει κι΄άλλο πίσω στην βαθμολογία και να πάει στην Τούμπα με εντελώς διαφορετική ψυχολογία.

Η ομάδα της Φθιώτιδας είχε ξεκάθαρα το μομέντουμ, παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο από την ΑΕΛ και οι πιθανότητες νίκης ήταν αρκετές…

Τώρα πλέον, υπάρχει ένα ακόμη ματς και μάλιστα κρίσιμο στην «καμπούρα» του ΠΑΣ Λαμία, το οποίο κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί και αν τελικά θα διεξαχθεί.

Αναγκαστικό ροτέισον;

Αν και ο αγώνας Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ μόνο εύκολος δεν θα είναι, ο Μιχάλης Γρηγορίου θέλοντας και μη θα κάνει λογικά ροτέισον…

Ο προπονητής της Λαμίας θα πρέπει να δώσει ανάσες σε παίκτες που έχουν «τραβήξει κουπί» φέτος και ειδικότερα σε αυτούς που δεν έχασαν 90λεπτο μέσα στον Ιανουάριο.

Ποδοσφαιριστές όπως ο Αντέτζο, ο Επασί, ο Τζανετόπουλος, ο Τζανδάρης, ο Ρόμανιτς και Ντέλετιτς έχουν παίξει αρκετά απανωτά 90λεπτα και η κούραση θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Συν τοις άλλοις, είναι μία πρώτης τάξης ευκαιρία να δούμε και παίκτες που δεν έχουν καταφέρει έως τώρα να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Για παράδειγμα ίσως δούμε βασικούς τους Γκαζαριάν και Τζέιμς τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου, ενώ ίσως να πάρουν χρόνο συμμετοχής και οι νεαροί της ομάδας, Βλαχομήτρος, Νικολόπουλος, Κωστίκας, Σταμούλης και Μαργαρίτης.

Έτσι όπως έχει εξελιχθεί το πρωτάθλημα για τον ΠΑΣ Λαμία, αυτά τα νεαρά παιδιά πολύ δύσκολα θα βρουν χρόνο συμμετοχής. Το Κύπελλο όμως, το οποίο δεν βρίσκεται στους στόχους της ομάδας, θα μπορούσε να παρουσιαστεί ως μία ευκαιρία για τους νεαρούς παίκτες των «κυανόλευκων».

Τα ερωτηματικά

Ο Άνχελ Μαρτίνεθ επέστρεψε μετά τον τραυματισμό που είχε στο ματς με τον Απόλλων Σμύρνης και θα ξεκινούσε βασικός στον αγώνα με την ΑΕΛ, αλλά τα προβλήματα τραυματισμού παραμένουν στη Λαμία.

Εκτός από την «κυανόλευκη» αποστολή για τον αγώνα που ματαιώθηκε ήταν τόσο ο Ανταμά Μπα, όσο και Μπατσάνα Αραμπούλι. Ο μεν Μπα είχε αποχωρήσει αρκετά νωρίς από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα στο πόδι του. Ο δε Αραμπούλι, στον αγώνα του «Απόστολος Νικολαΐδης» απέναντι στον Παναθηναϊκό βγήκε νοκ-άουτ με θέμα στον προσαγωγό.

Νωρίτερα διαβάσατε στο LamiaSports πως ο Γεωργιανός σέντερ φορ ακολουθεί θεραπείες έτσι ώστε να ξεπεραστεί ο τραυματισμός του.

Απομένουν δύο ημέρες έτσι ώστε να δούμε την κατάσταση των δύο ποδοσφαιριστών και αν τελικά θα είναι στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου. Ερωτηματικό επίσης, παραμένει η κατάσταση του Ζήση Χατζηστραβού, ο οποίος είναι στα «πιτς» από τις αρχές Νοεμβρίου.

Διαβάστε επίσης

Back to top button