Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δευτεριάτικη δυάδα με γκολ

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Στις 17:00 στην Ήπειρο για την Super League 2 Πας Γιάννενα – Απόλλων Πόντου. Οι δυο ομάδες είναι σε τελείως διαφορετική φάση στο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι είναι στην 5η θέση με 8 βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια αήττητοι. Οι φιλοξενούμενοι δεν ξεκίνησαν καλά και βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με τέσσερις ήττες σε τέσσερα παιχνίδια και παθητικό 11 γκολ και χωρίς να έχουν καταφέρει να σκοράρουν. Και με το -6 από την αφαίρεση βαθμών να παραμένει στην βαθμολογία.

Οι γηπεδούχοι πήραν ισοπαλίες από Παναχαϊκή και Εργοτέλη ενώ κέρδισαν Λεβαδειακό και Χανιά. Δείχνουν σοβαροί σε αντίθεση με τον Απόλλωνα που δείχνει ότι θα δυσκολευτεί να ξεπεράσει το -6 για να παραμείνει στην κατηγορία. Επιλογή το 2-3 goal σε απόδοση 2.00 στο παιχνίδι με τους γηπεδούχους να θέλουν μια καθαρή νίκη απέναντι σε έναν αδύναμο αντίπαλο.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στο Δουβλίνο στις 21:45 Ιρλανδία – Δανία σε ένα ουσιαστικά αδιάφορο παιχνίδι για τούς φιλοξενούμενους μίας και έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση τους. Οι γηπεδούχοι θέλουν νίκη και ήττα των Ελβετών στο Γιβραλτάρ… δύσκολο σενάριο για να πάρουν αυτοί την πρόκριση. Λογικά όσο δύσκολο και αν φαντάζει οι Ιρλανδοί θα πρέπει να κυνηγήσουν την νίκη απέναντι στους Δάνους. Αυτό σημαίνει πως λογικά θα ανοίξει το παιχνίδι και η Δανία θα έχει και αυτή ευκαιρίες να σκοράρει στην αναμέτρηση. Επιλογή το g/g στο παιχνίδι σε απόδοση 2.05 με τους γηπεδούχους να έχουν ουσιαστικά κίνητρο για την την αναμέτρηση.

us-sportsbet.com | προγνωστικά στοιχήματος

Διαβάστε επίσης

Back to top button