ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Φράνκο Μπέλοκ: Δεξιοπόδαρος Λατίνος, με θητεία σε Ιντεπεντιέντε (φωτογραφίες+βίντεο)

Ο Φράνκο Μπέλοκ είναι όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ ένας απο τους αμυντικούς χαφ που φέρεται να θέλει στον ΠΑΣ Λαμία, ο Μπάμπης Τεννές.

Ο Φράνκο Μπέλοκ είναι όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ ένας απο τους αμυντικούς χαφ που φέρεται να θέλει στον ΠΑΣ Λαμία, ο Μπάμπης Τεννές.

Μεταγραφικό σενάριο είχαμε πρωί-πρωί με την αυγούλα, καθώς το Sportime, αναφέρει πως ο Μπάμπης Τεννές και ο ΠΑΣ Λαμία θέλουν τον Φράνκο Μπέλοκ του Αστέρα Τρίπολης, για να καλυφθεί το κενό στα αμυντικά χαφ.

“Έσκασε” μεταγραφικό σενάριο για τον ΠΑΣ Λαμία

Το LamiaSports έψαξε και βρήκε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για το Αργεντινό αμυντικό χαφ και σας τον παρουσιάζει!

ΦΡΑΝΚΟ ΜΠΕΛΟΚ

Ο Φρανκο Μπέλοκ γεννήθηκε στην General Lavalle της Αργεντινής, τον Οκτώβριο του 1993, είναι 27 ετών, έχει ύψος 1,75μ. είναι δεξιοπόδαρος και αγωνίζεται ως «καθαρός» αμυντικός χαφ.

Η ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε από την δεύτερη ομάδα της Ιντεπεντιέντε, όπου σημείωσε ορισμένες συμμετοχές με τη φανέλα της, ενώ τον Ιούλιο του 2014 «παίρνει προαγωγή» για την μεγάλη ομάδα.

Στην πρώτη ομάδα της Ιντεπεντιέντε ανήκει έως και το 2018, φορώντας τη φανέλα της σε 26 αγώνες συνολικά. Κατά την διάρκεια της θητείας του εκεί, δόθηκε δανεικός τόσο στην Άρσεναλ FC με 25 συμμετοχές, 3γκολ και 1 ασίστ, όσο και στην Ολίμπο με 16 αγώνες στα πόδια του.

Το καλοκαίρι του 2018, φεύγει για πρώτη φορά απο την Αργεντινή για να έρθει στην Ελλάδα!

Φορά τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος έχει παράδοση στους Λατίνους και έως τώρα έχει 33 αγώνες στη SuperLeague 1 και στο Κύπελλο.

Να σημειωθεί βέβαια, πως ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο έως το 2021!

Διαβάστε επίσης

Back to top button