ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το «ΟΚ» του Τεννέ, η επιθυμία του παίκτη και τα δεδομένα της μεταγραφής

Μπορεί ο προπονητής του ΠΑΣ Λαμία να θέλει τον Φράνκο Μπέλοκ στην ομάδα του, όμως η περίπτωση του δεν θα είναι και τόσο απλή, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ.

Μπορεί ο προπονητής του ΠΑΣ Λαμία να θέλει τον Φράνκο Μπέλοκ στην ομάδα του, όμως η περίπτωση του δεν θα είναι και τόσο απλή, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ.

Σήμερα το πρωί, η εφημερίδα «Sportime» φιλοξένησε στο φύλλο της, το ενδιαφέρον του ΠΑΣ Λαμία για τον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τρίπολης, Φράνκο Μπέλοκ.

Διαβάστε εδώ το report του LamiaSports για τον ποδοσφαιριστή

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, ο Μπάμπης Τεννές ο οποίος έχει φτιάξει προφανώς μία λίστα με τις ανάγκες της ομάδας του όσο αφορά τις προσθήκες που πρέπει να γίνουν τον Γενάρη, έχει υπογραμμίσει πως χρειάζεται ένας αμυντικός χαφ με όλα τα στοιχεία που λείπουν αυτή τη στιγμή από τον σύλλογο.

Προφανώς, όλα αυτά που αναζητεί τα έχει βρει στον Μπέλοκ, ο οποίος αν και φέτος δεν έχει καταφέρει να βρει χώρο στην ομάδα του Αστέρας Τρίπολης, έχει παιχνίδια στα πόδια του.

Η Λαμία και ο προπονητής λοιπόν θέλουν τον ποδοσφαιριστή, όμως υπάρχουν μερικά «εμπόδια». Αρχικά, ο Αργεντινός έχει συμβόλαιο με τον Αστέρα έως το καλοκαίρι του 2021, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να βρεθεί η «χρυσή τομή» έτσι να λυθεί η συνεργασία του με τους Αρκάδες και να υπογράψει ως ελεύθερος στον ΠΑΣ.

Έλα όμως που ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, όμως αναφέρει το δημοσίευμα της Sportime, δηλώνει σε μέσο της πατρίδας ότι θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του στον Αστέρα.

Όπως φαίνεται δεν μιλάμε για μία απλή υπόθεση μεταγραφής και από τη στγμή που υπάρχει και συμβόλαιο στη μέση αλλά και επιθυμία του ποδοσφαιριστή να παραμείνει στην Τρίπολη, ίσως τα πράγματα να δυσκολέψουν αρκετά.

Το καλό στην όλη υπόθεση είναι πως ανάμεσα σε Αστέρα και Λαμία υπάρχουν καλές σχέσεις μιας και έχουν στο παρελθόν αρκετές μεταγραφές από τη μία ομάδα προς την άλλη. Θυμίζουμε τον δανεισμό του Γιώργου Κυριακόπουλο όταν ο ΠΑΣ έπαιζε στη Β΄Εθνική και τώρα παίζει στη Σασουόλο.

Τέλος, εξίσου σημαντικό είναι πως η παρουσία των Βαλιέντε, Μουνάφο και Ιγκλέσιας έχει σαν συνέπεια, ο Μπέλοκ να έχει αγωνιστεί ελάχιστα στο φετινό πρωτάθλημα, με τον Ράσταβατς να μην τον υπολογίζει και ιδιαίτερα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button