Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στο κόλπο για Μπάρκα η Πόρτο και ο Άγιαξ!

Σημαντικά μανατζερικά γραφεία του εξωτερικού έκαναν κρούση στην ΑΕΚ τις τελευταίες ώρες για τον Βασίλη Μπάρκα, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να αξιώνει 10 εκατ. ευρώ. Πιθανή κίνηση από Πόρτο, Άγιαξ και ομάδα της Bundesliga.

Ολοένα και πιο δυνατές γίνονται οι μεταγραφικές “σειρήνες” για τον διεθνή πορτιέρο της Ένωσης. Η Ρόμα δεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει στα ραντάρ της τον Μπάρκα, καθώς σύμφωνα με τη “Live Sport” στο κόλπο ενδέχεται να μπουν άμεσα τόσο η Πόρτο, όσο κι ο Άγιαξ.

Οι Πορτογάλοι μετά από όσα συνέβησαν με τον Κασίγιας, ψάχνουν για βασικό τερματοφύλακα, ενώ φημολογείται πως ο Φαν ντερ Σαρ έχει ήδη κάνει φάκελο για τον Έλληνα κίπερ. Παράλληλα στο παιχνίδι της απόκτησής του δεν αποκλείεται να μπει και μία γερμανική ομάδα.

Το ίδιο ρεπορτάζ σημειώνει ότι τα τελευταία 24ωρα έχουν προσεγγίσει την ΑΕΚ σπουδαία μανατζερικά γραφεία για τον Μπάρκα, ρωτώντας αν είναι προς πώληση και με ποιο ποσό. Η απάντηση που φέρεται να δόθηκε από τον Μελισσανίδη είναι ότι: “Πωλείται με 10 εκατ. ευρώ”, ποσό που δεν έδειξε να απογοητεύει τους ανθρώπους που ενδιαφέρθηκαν για τον παίκτη.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button