Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Διαφωνίες στην SL2 για τα τεστ των διαιτητών – Τι απαντάει η ΕΠΟ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να καλύπτουν οι ομάδες της SL2 το κόστος για τα rapid test των διαιτητών. Διαφωνούν οι ομάδες - Τι απαντάει η Ομοσπονδία.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να καλύπτουν οι ομάδες της SL2 το κόστος για τα rapid test των διαιτητών. Διαφωνούν οι ομάδες – Τι απαντάει η Ομοσπονδία.

Η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ να πληρώνουν οι ομάδες της SL2 τα rapid test των διαιτητών, προκάλεσε διαφωνίες στην μικρή κατηγορία.

Η απόφαση πάρθηκε παρουσία του προέδρου της Ένωσης Α2 και Β’ Εθνικής, Λεωνίδα Λεουτσάκου που καταψήφισε την πρόταση.

Η απάντηση της ΕΠΟ στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για αντιδράσεις στην SL2:

Αναφορικά με δημοσιεύματα που μεταφέρουν την αντίθεση της SL2 για απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ περί κάλυψης του κόστους των τεστ ανίχνευσης Covid-19, σημειώνονται τα εξής:

Το παραπάνω αποτελεί απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο., η οποία ελήφθη με ευρεία πλειοψηφία, παρόντος του προέδρου της SL2 Λεωνίδα Λεουτσάκου και αφού είχε προηγηθεί εκτενής συζήτηση με τον πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας κ. Μαρκ Κλάντεμπεργκ.

Σε αντίθεση με τη SL1 που οι ίδιοι οι διαιτητές αναλαμβάνουν το κόστος των τεστ, οι αποζημιώσεις των διαιτητών της SL2 είναι χαμηλές.

Διαβάστε επίσης

Back to top button