ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Stoiximan Super League: Η «μάχη» της 6ης θέσης, το πρόγραμμα της Λαμίας και του Αστέρα Τρίπολης

Ο ΠΑΣ Λαμία και ο Αστέρας Τρίπολης προβάλουν ως οι άμεσοι διεκδικητές του τελευταίου «εισιτηρίου» για τα play-offs και σε μερικές ημέρες θα συγκρουστούν στο «Αθανάσιος Διάκος».

Ο ΠΑΣ Λαμία και ο Αστέρας Τρίπολης προβάλουν ως οι άμεσοι διεκδικητές του τελευταίου «εισιτηρίου» για τα play-offs και σε μερικές ημέρες θα συγκρουστούν στο «Αθανάσιος Διάκος».

Στην τελική της ευθεία μπαίνει η regular season της Stoiximan Super League και ένα «κεφάλαιο» που φαίνεται πως θα μας απασχολήσει μέχρι τέλους είναι εκείνο του ποια ομάδα θα πλαισιώσει το Big-5 στα play-offs.

Με γνώμονα τα υπάρχοντα δεδομένα δύο διεκδικούν τα τελευταίο «εισιτήριο» και πιο συγκεκριμένα η Λαμία που αυτή τη στιγμή έχει 30 βαθμούς και ο Αστέρας Τρίπολης με 29. Ο 5ος Αρης που μετρά 34 βρίσκεται σε σχετική απόσταση ασφαλείας, ενώ Πανσερραϊκός και Ατρόμητος έπονται των Αρκάδων με 23 και προβάλουν σχετικά μακριά.

Αρα με μόλις 5 ματς να απομένουν μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας όλα δείχνουν πως πάμε σε μία… κούρσα για δύο, πόσο δε από τη στιγμή που την επόμενη Κυριακή (11/2) θα συγκρουστούν στο «Αθανάσιος Διάκος».

Σε ένα πολύ σημαντικό ματς όπου μάλιστα θα κριθεί και η μεταξύ τους ισοβαθμία τουλάχιστον για την regular season και επειδή ο αγώνας του «Θ. Κολοκοτρώνης» έληξε με νίκη (1-0) της Λαμίας, αυτό σημαίνει πως αν δεν ηττηθεί θα την «πάρει» από τον Αστερα.

Αρα αν κερδίσει το μεταξύ τους παιχνίδι θα βρεθεί ουσιαστικά στο «+5» από εκείνον, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας θα είναι στο «+2».

Ας δούμε το πρόγραμμά τους μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας.

Λαμία 30 βαθμοί

Αστέρας Τρίπολης
Παναθηναϊκός*
ΑΕΚ
Ατρόμητος*
ΠΑΟΚ

Αστέρας Τρίπολης 29 βαθμοί

Λαμία*
Παναιτωλικός
Ολυμπιακός*
Κηφισιά
Πανσερραϊκός*

Όπου * οι εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Διαβάστε επίσης

Back to top button