FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Ζαλίζουν» οι αποδόσεις στο ΑΕΚ – ΠΑΣ Λαμία!(pics)

Εκτός πραγματικότητας θα έλεγε κανείς πως είναι οι αποδόσεις του στοιχήματος, όσο αφορά τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Λαμία. Τo LamiaSports συνεχίζει το pre game show του σημερινού αγώνα και σας παρουσιάζει τις αποδόσεις της αναμέτρησης.

Λίγες ώρες έμειναν μόνο για να ξεκινήσει ο αγώνας του ΠΑΣ Λαμία με την ΑΕΚ, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου είναι πανέτοιμη για να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια ΑΕΚ, μέσα στο ΟΑΚΑ και μπροστά σε περίπου 25.000 κόσμο.

Το LamiaSports, συνεχίζοντας το pre game show, θα σας παρουσιάσει ευθύς αμέσως τις αποδόσεις του στοιχήματος όσο αφορά τον σημερινό αγώνα.

Με μία πρώτη ματιά θα δείτε πως πραγματικά ο τίτλος του άρθρου μας δεν ήταν τυχαίος καθώς οι αποδόσεις που έχουν δοθεί από τους bookmakers του ιντερνετικού στοιχήματος, «ζαλίζουν».

Ο άσσος λοιπόν της Ένωσης, δίνεται περίπου στο 1.30 με 1.40 ενώ το ανώτερο που θα βρείτε τη νίκη της ΑΕΚ, είναι στο 1.50.

Και περνάμε στο «διπλό» της Λαμίας. Εκεί οι αποδόσεις ξεκινούν από το 9.00, περνάνε στο 9.50 και το 10.00 και φτάνουν έως το 11.00. Πραγματικά απίστευτα μεγάλες αποδόσεις… για μία ομάδα που έχει αποδείξει φέτος πως μπορεί να κάνει τη ζημιά… και μάλιστα σοβαρή!

Τέλος, η ισοπαλία βρίσκεται κάπου στο 4.00 με 4.20 αρκετά υψηλά θα λέγαμε και αυτή.

Πάμε να δούμε τώρα πιο αναλυτικά, ένα δείγμα αποδόσεων:

Bwin:

Stoiximan:

Sportingbet:

Betshop:

Bet365:

Interwetten:

Novibet:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button