ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ούτε τώρα η Λαμία!

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε την ομάδα του Παναιτωλικού στο ΔΑΚ της πόλης.

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε την ομάδα του Παναιτωλικού στο ΔΑΚ της πόλης.

Με 15 τελικές προσπάθειες εκ τω οποίων οι περισσότερες κλασσικές ευκαιρίες, ο ΠΑΣ Λαμία ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον Παναιτωλικό, δίχως να μπορεί να πάρει απέναντι σε έναν κατώτερο αντίπαλο (ο οποίος είχε πολλές απουσίες) τη νίκη.

Πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο για την ομάδα του Αντωνίου, ίσως και το καλύτερο με 10 τελικές και ένα δοκάρι από τον Βάντερσον.

Μοιραίος παίκτης για την ομάδα του ΠΑΣ ο Ρόμανιτς ο οποίος είχε τρεις κλασσικές ευκαιρίες για γκολ, ενώ ο Γιαννακόπουλος έκανε σήμερα την εμφάνιση της ζωής του απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Το ματς:

Στο 1΄ο Ταϊρόν έκανε το σουτ για τη Λαμία, με τον Γιαννακόπουλο να διώχνει με υπερένταση, σε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Η Λαμία μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, πιέζοντας ψηλά, έχοντας την κατοχή της μπάλας ενώ ο Ταϊρόν με τον Ρόμανιτς ήταν αυτοί που κρατούσαν παραπάνω τη μπάλα.

Τεράστια ευκαιρία για τον Παναιτωλικό στο 10΄ όταν ο Ντίας εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Μοράρ έκανε την πρώτη κεφαλιά ενώ ο Λουσέρο πήρε το ριμπάουντ όμως ο Βελλίδης έκανε την απόκρουση σώζοντας την ομάδα της Φθιώτιδας.

Στο 16΄ο Καραμάνος με κεφαλιά έβγαλε την πάσα στον Δημούτσο, ο οποίος πήρε θέση εξτρέμ στην δεξιά πλευρά του γηπέδου, προχώρησε έκανε το σουτ με τον Γιαννακόπουλο να μπλοκάρει τη μπάλα με δεύτερη ευκαιρία.

Και πάλι με σουτ εντός της περιοχής απείλησε ο ΠΑΣ, αλλά ο Γιαννακόπουλος είχε «όχι», ενώ στο 22΄ο Ταϊρόν έβγαλε πολύ ωραία κάθετη πάσα στον Δημούτσο, ο οποίος πάτησε περιοχή βγήκε τετ α τετ με τον Γιαννακόπουλο, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να διώχνει σε κόρνερ.

Μεγάλη ευκαιρία στο 27΄με τον Ρόμανιτς να παίρνει την μπάλα εντός της περιοχής του Παναιτωλικού, να γυρίζει να σουτάρει αλλά η κατάληξη ήταν άουτ…

Πολύ καλή ευκαιρία για τον Σέρβο, με τον ΠΑΣ Λαμία να είναι σαφώς η καλύτερη ομάδα του γηπέδου, με τον Παναιτωλικό να μην μπορεί να απειλήσει.

Από το 35΄και έπειτα, ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με την βροχή να συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό, δυσκολεύοντας την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

Δεν άλλαξε κάτι έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, το 0-0 παρέμεινε. Η ομάδα του Σωτήριου Αντωνίου, έδειξε κάπως καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, όμως στην τελική πάσα είτε τα χάλαγε είτε το τελείωμα της φάσης ήταν άστοχο…

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τη Λαμία να προσπαθεί να απειλήσει, χωρίς βέβαια να έχει σωστή ανάπτυξη. Ο Αντωνίου, πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου τον Ταϊρόν, ο οποίος δεν έπεισε δυστυχώς και στη θέση του έβαλε τον Τουράμ.

Στο 57΄ο Καραμάνος έκανε την ωραία ατομική ενέργεια, πέρασε ανάμεσα από δύο αμυντικούς βρέθηκε με μέτωπο στην εστία αλλά σούταρε πάνω στον Γιαννακόπουλο.

Οι μεγάλες φάσεις του ΠΑΣ Λαμία!

Τέσσερα λεπτά αργότερα και στο 61΄ο Βάντερσον έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του ΠΑΣ Λαμία στο παιχνίδι, όταν σούταρε μετά από πάσα του Ρόμανιτς, αλλά η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι του Γιαννακόπουλου, ο οποίος δεν κουνήθηκε καν…

Στη συνέχεια της φάσης και μέσα στην μεγάλη περιοχή, ο Καραμάνος σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε στα σώματα και οι αμυτντικοί την έδιωξαν και απομάκρυναν τον κίνδυνο.

Στο 66΄ο Βασιλόγιαννης εβγαλε την σέντρα από τα δεξιά, ο Αντέτζο πήδηξε πιο ψηλά απ΄όλους, πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γιαννακόπουλου.

Με τη συμπλήρωση του 72΄ο Ρόμανιτς έβγαλε τη σέντρα από την αριστερή πλευρά, ο Καραμάνος πήρε την κεφαλιά με τον Γιαννακόπουλο να αποκρούει σε πρώτο χρόνο, ενώ ο Τουράμ σε δεύτερο χρόνο σούταρε άουτ.

Και πάλι ο Ρόμανιτς έχασε στο 74΄τεράστια ευκαιρία για τη Λαμία, καθώς στο τετ α τετ που βγήκε ο Γιαννακόπουλος του είπε και πάλι «όχι».

Πολύ μεγάλες ευκαρίες για τη Λαμία, η οποία πίεζε… αλλά το γκολ δεν ερχόταν! Στο 86΄ ο Βάντερσον κάνει τη σέντρα από τα αριστερά, ο Βασιλόγιαννης, ο οποίος είχε πατήσει περιοχή, πήρε την κεφαλιά αλλά ο Γιαννακόπουλος μπλόκαρε, έστω και δύσκολα.

Η Λαμία μόνο στο δεύτερο ημίχρονο, είχε 10 τελικές προσπάθειες αλλά η μπάλα δεν έμπαινε με τίποτα στα δίχτυα της αντίπαλης ομάδας!

Δύο λεπτά αργότερα ο Αριγίμπι πήγε να «παγώσει» το ίδιο παγωμένο ΔΑΚΛ όταν έκλεψε τη μπάλα από τον Σάλιακα, πάτησε περιοχή αλλά το σουτ του «έγλυψε» το δοκάρι του Βελλίδη και πέρασε αόυτ.

Το 0-0 παρέμεινε έως το τέλος του αγώνα…

Πολύ καλύτερη η Λαμία, αλλά το γκολ δεν ήρθε ποτέ και παραμένει έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία: Βελλίδης, Σκόνδρας, Πλιάτσικα, Αντέτζο, Βάντερσον, Δημούτσος, Μπεχαράνο, Ταϊρόν, Βύντρα, Ρόμανιτς, Καραμάνος

Αναπληρωματικοί: Κατσίκας, Τζανετόπουλος, Βασιλόγιαννης, Τουράμ, Μπαχανάκ, Σάλιακας, Μπουλούλης

Παναιτωλικός: Γιαννακόπουλος, Σανιά, Σιέστεντ, Μαρσιάλ, Μπάλμπι, Λουσέρο, Ντάλσιο, Ταχάρ, Ντίας, Ρομάν, Μοράρ

Αναπληρωματικοί: Θεοδωρόπουλος, Ντουάρτε, Αριγίμπι, Μιμίτο, Τσιγγάρας, Παρράς, Μπαϊροβιτς

Διαβάστε επίσης

Back to top button