FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Να γεμίσει επιτέλους το ΔΑΚΛ!

Έρχονται δύσκολα παιχνίδια για τον ΠΑΣ Λαμία και χρειάζεται την στήριξη όλων…

Την Κυριακή στις 7/1 ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί την Ξάνθη για την 16η αγωνιστική της SuperLeague, στην επανεναρξη του πρωταθλήματος μετά από τις διακοπές των γιορτών.

Το παιχνίδι με τους Αρκιτες μόνο εύκολο δεν θα είναι καθώς η Ξάνθη είναι μια έμπειρη ομάδα και γερό κορμό και έναν προπονητή αρκετά διαβασμένο.

Βέβαια ένας σοβαρός ΠΑΣ Λαμία δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Όμως αυτό που θα έκανε την ομάδα να δυναμώσει και άλλο είναι η στήριξη του κόσμου του.

Το ΔΑΚ Λαμίας από πέρυσι ακόμη ήταν κάστρο, το οποίο έδινε νίκες στην ομάδα πριν καν μπουν οι αντίπαλοι εντός αγωνιστικού χώρου.

Φέτος δεν είδαμε σε κανένα παιχνίδι το γήπεδο γεμάτο παρόλο αυτά αυτοί οι πιστοί που δίνουν το παρών κάθε φορά στις εξέδρες, είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας.

Το θέμα είναι όμως πως η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη, γίνουν δεν γίνουν μεταγραφές, η Λαμία θα δώσει περίπου δέκα παιχνίδια φωτιά στα οποία χρειάζεται στα εντός έδρας το ΔΑΚΛ γεμάτο.

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Ξάνθη. Το εισιτήριο δεν είναι ούτε ακριβό ούτε φθηνό εννοείται αλλά αν θέλουμε την ομάδα μας ψηλά θα πρέπει όλοι να είναι δίπλα της. Αφήνοντας επίσης κόντρες μεταξύ οπαδών – φιλάθλων για να γεμίσουν οι εξέδρες και πάλι με κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button